Σάββατο 16 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Αντίσταση στην υποχωρητική πολιτική της κυβέρνησης

Με αφορμή την 29η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Ενωτική Κίνηση (ΔΗΣΕΚ) υπογραμμίζει, με ανακοίνωσή της, ότι «τα οράματα των φοιτητών του Πολυτεχνείου, των εργαζομένων και του Λαϊκού Κινήματος, παραμένουν ανεκπλήρωτα. Τα συνθήματα Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία συνεχίζουν να είναι επίκαιρα. Η Νεοφιλελεύθερη πολιτική της Κυβέρνησης οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδα και τους εργαζόμενους σε απόγνωση».

«Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου συμπίπτει με το εκβιαστικό σχέδιο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για την "επίλυση" του Κυπριακού προβλήματος. Δυστυχώς το σχέδιο αυτό με τις συνεχείς υποχωρήσεις των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να οδηγήσει σε δίκαιη βιώσιμη και λειτουργική λύση του Κυπριακού προβλήματος. Παράλληλα, οι ΗΠΑ ετοιμάζουν την Πολεμική τους μηχανή για επίθεση ενάντια στο λαό του Ιράκ», επισημαίνει η ΔΗΣΕΚ και καταλήγει:

«Απαιτείται αντίσταση στα πολεμικά σχέδια των ισχυρών του κόσμου. Αντίσταση στην υποχωρητική πολιτική της κυβέρνησης. Οχι στη συμφωνία της υποτέλειας για το Κυπριακό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ