Τετάρτη 20 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ «17 ΝΟΕΜΒΡΗ»
«Ιδεώδεις» οι συνθήκες κράτησης

Για άλλη μια φορά χτες ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ε. Κρουσταλάκης, φάνηκε να επικροτεί τις συνθήκες κράτησης των υπόδικων για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη». Μάλιστα, χτες σε δηλώσεις του, μετά από ενημερωτική σύσκεψη με τους εφέτες και εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση της «17 Νοέμβρη», ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου χαρακτήρισε «ιδεώδεις» τις συνθήκες κράτησης, αν τις συγκρίνουμε με αυτές των κρατουμένων του κοινού ποινικού δικαίου. Η δήλωση Κρουσταλάκη θεωρείται απάντηση στις συγκεκριμένες κατηγορίες που απηύθυναν την προηγούμενη βδομάδα οι δικηγόροι των «18» έγκλειστων για προσκόμματα στην επικοινωνία με τους πελάτες τους και για κακές συνθήκες κράτησης.

Ο Ε. Κρουσταλάκης δήλωσε παράλληλα, ότι οι εφέτες και οι εισαγγελείς της υπόθεσης επιτέλεσαν το καθήκον τους «κατά τρόπο άψογο δικονομικά και συνταγματικά», ενώ για τη Δικαιοσύνη είπε ότι «υπήρξε αποτελεσματική και σωστή».

Χτες ο Θ. Ψαραδέλης οδηγήθηκε και πάλι στις Φυλακές Κορυδαλλού από το Γενικό Κρατικό Αθήνας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ