Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κόντρα στη νέα (α)ταξία
«Για διατάραξη οικιακής γαλήνης»

Ο πλανητάρχης προετοιμάζεται να μας σημαδέψει μ' ένα παγκόσμιο κωδικό φακελώματος. Ετσι όπως σημαδεύουν τα βόδια μ' ένα πυρακτωμένο σίδερο. Για ν' αποκτήσουμε ένα νούμερο και να μπορεί να μας παρακολουθεί, διαπλανητικά όλους μαζί τους λαούς και τον καθένα χωριστά.

Και πρόσφατα ο «Ρ» έγραφε ότι «νέα συστήματα παρακολούθησης της ζωής των πολιτών και ψηφιακής, πλέον, καταγραφής των "υπόπτων", προωθεί η κυβέρνηση, δημιουργώντας με γοργούς ρυθμούς την κοινωνία του Μεγάλου Αδελφού». Σ' ένα σύστημα, δηλαδή, που θα ξεπερνάει το δίκτυο αράχνης του «ΕΣΕΛΟΝ» και τους διαδικτυακούς χαφιέδες.

Στην τρομοκρατική αυτή προοπτική δεν αποκλείεται να μας «εμφυτεύσουν» μικροτσίπ για να εισχωρήσουν στα άδυτα της προσωπικής μας ζωής, στα «προσωπικά δεδομένα» και στο διάτρητο οικογενειακό άσυλο.

Και σήμερα - αύριο μας απειλούν μ' ένα μονοκύτταρο τέρας ιό που του έχουν αφαιρέσει, εργαστηριακά ορισμένα στοιχεία και τον έχουν «γεμίσει» με ορισμένα άλλα. Εκτός, λοιπόν, από την επιδιωκόμενη ωφελιμότητα, στον τομέα της ιατρικής, ο επεξεργασμένος αυτός ιός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως παράγων επιδημιολογικής καταστροφής και ως «μεσάζων» μαζικής καταστροφής.

Την ίδια στιγμή που αυτή η «νέα τάξη» μας απειλεί με την επιλεκτική αρνητική χρησιμοποίηση της καλπάζουσας τεχνογνωσίας και βιοτεχνολογίας, η επιτροπή ελέγχου, ερευνά - ως προπομπός πολέμου - στο Ιράκ για τα «μυστικά» και μη ανευρισκόμενα χημικά, ραδιενεργά, βακτηριολογικά και βιολογικά όπλα του Σαντάμ.

Οι υποκριτές αυτοί του ιμπεριαλιστικού τρόμου που απειλούν και υλοποιούν το «σημάδεμα στο κούτελο» κατά των αγωνιζόμενων λαών του κόσμου, με τους παράπλευρους δηλαδή βομβαρδισμούς επί των κεφαλών των δικαίων. Και ας μη λησμονούμε ότι η τεχνογνωσία της διάσπασης του ατόμου χρησιμοποιήθηκε ως δύναμη καταστροφής από τον ίδιο πλανητικό δρ. Τζέκιλ.


Του
Γιώργου Κ. ΤΣΑΠΟΓΑ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ