Σάββατο 30 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

- Η Κομματική Οργάνωση Νυρεμβέργης σήμερα, Σάββατο, διοργανώνει εκδήλωση, στις 6 μ.μ. και αμέσως μετά, στις 7 μ.μ., συνεστίαση στην πόλη της Νυρεμβέργης, προς τιμήν των 84 χρόνων του Κόμματος. Η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική Gaststatte «Turnerheim».

- Η Κομματική Οργάνωση Ναυπάκτου του ΚΚΕ καλεί στη συζήτηση που διοργανώνει σήμερα, Σάββατο, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, εσωτερικές και διεθνείς (προϋπολογισμός, Κυπριακό, Παλαιστινιακό, Ιράκ κ.ά.).

- Η ΚΟΒ Αγ. Παντελεήμονα Αχαρνών του ΚΚΕ καλεί στη συζήτηση που διοργανώνει σήμερα, Σάββατο, στις 6.30 μ.μ., με θέμα συζήτησης τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στα γραφεία της, Αχαρνών 146.

- Σε συζήτηση, που θα γίνει αύριο Κυριακή 1 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας, καλεί η Κομματική Οργάνωση της Λευκάδας του ΚΚΕ. Το θέμα που θα συζητηθεί είναι τα αποτελέσματα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, αλλά και η ανάπτυξη περισσότερων τοπικών πρωτοβουλιών από δω και πέρα.

- Οι ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων και ΕΒΕ Αχαρνών του ΚΚΕ καλούν στη σύσκεψη που διοργανώνουν τη Δευτέρα, 2/12, στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία τους, Αχαρνών 297. Θέμα συζήτησης θα αποτελέσουν τα συμπεράσματα των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών, καθώς επίσης και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως αυτές που αφορούν στο Κυπριακό.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Κυψέλης του ΚΚΕ καλούν στη σύσκεψη που διοργανώνουν τη Δευτέρα, 2/12, στις 6.30 μ.μ., στην ταβέρνα «Το Αμπελόφυλλο», Σαμοθράκης 3, με θέμα: «Κυπριακό - Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ».

- Η Κομματική Επιτροπή Αρκάδων Αθήνας του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει την Τετάρτη, 4/12, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ, Βερανζέρου και Κοτοπούλη, με θέμα συζήτησης τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

- Εκδήλωση - συζήτηση οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 5 Δεκέμβρη στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου, στην οδό Πρεβελάκη και Γρεβενών γωνία, απέναντι από το «Ξενία», όπου θα συζητηθούν τα συμπεράσματα από την πρόσφατη μάχη των Δημοτικών και Νομαρχιακών εκλογών και οι εξελίξεις γύρω από την Κύπρο και το απαράδεκτο «σχέδιο Ανάν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ