Τετάρτη 15 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ- ΕΜΠΟΡΟΙ
Εκτακτη Περιφερειακή Σύσκεψη στα Γιάννενα

Εκτακτη Περιφερειακή Σύσκεψη των ΔΣ των Ομοσπονδιών των ΕΒΕ, των Εμπορικών Συλλόγων και των Συνταξιούχων Σωματείων Β/Δ Ελλάδας και Νήσων διοργανώνει η Ομοσπονδία ΕΒΕ Νομού Ιωαννίνων την ερχόμενη Κυριακή, 19 Γενάρη, στις 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ», στα Γιάννενα, με θέμα: «Νέα κατάσταση - Σκέψεις, προτάσεις και τρόποι αντιμετώπισής της - Πρόγραμμα Κινητοποιήσεων». Στην Περιφερειακή Σύσκεψη θα παρευρεθεί ο Δ.Φέτσης, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας των ΕΒΕ Νομού Ιωαννίνων, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση - πρόσκληση, μπροστά στην άσχημη κατάσταση που διαμορφώνεται για τις μικρές αυτοαπασχολούμενες, οικογενειακές επιχειρήσεις (συνάφεια εξαετίας, 3ετίας, νέο φορολογικό νομοσχέδιο, κοινωνική ασφάλιση, πολυκαταστήματα κ.ά.) ομόφωνα αποφάσισε την πραγματοποίηση της παραπάνω εκδήλωσης.

Παράλληλα στα πλαίσια αυτά και για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωσή της η Ομοσπονδία πραγματοποίησε τη Δευτέρα, 13/1/2003, σύσκεψη των ΔΣ των πρωτοβάθμιων σωματείων και αντιπροσώπων της, όπου σημειώθηκε η αναγκαιότητα τα πρωτοβάθμια σωματεία να αποκτήσουν περιεχόμενο δράσης. Επίσης, στη σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι ΕΒΕ της περιοχής σε κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ