Τρίτη 28 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Πρόγραμμα για νέους επιχειρηματίες

Την προκήρυξη του δεύτερου κύκλου του Προγράμματος Νεανικής Επιχειρηματικότητας υπέγραψε χτες ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αλ. Καλαφάτης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους από 21 έως 39 ετών και αποσκοπεί - σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση - στην ανάπτυξη, υποστήριξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας των νέων (ανδρών και γυναικών) είτε πρόκειται για άνεργους, μισθωτούς ή ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα κατά το διάστημα από 1/1/2001 έως και την ημερομηνία υποβολής της πρότασης..

Οι προτάσεις νεανικής επιχειρηματικότητας επιδοτούνται σε ποσοστό 50% από το Γ' ΚΠΣ, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός της κάθε πρότασης δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ για τον τομέα της μεταποίησης και τα 90.000 ευρώ για τους τομείς του Εμπορίου, των Υπηρεσιών και του Τουρισμού, με κατώτατο όριο για όλες τις περιπτώσεις τα 30.000 ευρώ.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για το Πρόγραμμα της Νεανικής Επιχειρηματικότητας θα πρέπει να αποστέλλονται στον ΕΟΜΜΕΧ έως την 31η Μαρτίου 2003.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ