Τρίτη 8 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Προβλήματα από την ανοιξιάτικη χιονόπτωση

Στα άσπρα ντύθηκε χτες το πρωί η πόλη της Θεσσαλονίκης και ολόκληρος ο νομός λόγω της απροσδόκητης σφοδρής χιονόπτωσης, που σάρωσε τις περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, ξάφνιασε πολλούς και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σε πολλές περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη λόγω του χιονιού διακόπηκε η κυκλοφορία οχημάτων στην επαρχιακή οδό από Χορτιάτη προς Αγ. Βασίλειο, ενώ στον ορεινό όγκο της επαρχίας Λαγκαδά η κυκλοφορία γινόταν με αντιολισθητικές αλυσίδες. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτούσε η κίνηση στην Περιφερειακή Οδό και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στην περιοχή του Γαλικού ποταμού, όπου εκτελούνται εργασίες κατασκευής του κόμβου Κ1.

Μετά από ειδική σύσκεψη αρμόδιων υπηρεσιών της Νομαρχίας χτες, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Π. Ψωμιάδης, ανακοίνωσε ότι την ευθύνη για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων σήμερα, σε σχέση με τις καιρικές συνθήκες, θα έχουν οι διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τους δημάρχους του νομού.

Στους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας - Κοζάνη, Γρεβενά, Φλώρινα, Καστοριά - η κίνηση των οχημάτων γινόταν χτες με αντιολισθητικές αλυσίδες σε ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.

Στους Νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης το χιόνι δεν ήταν αρκετό για να δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Το ίδιο ισχύει και για τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, με ορισμένες μόνο εξαιρέσεις: Η κίνηση οχημάτων γινόταν με αντιολισθητικές αλυσίδες σε ολόκληρη την Κεντρική και Βόρεια Χαλκιδική, στην περιοχή Λαϊλιά των Σερρών, στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Καστανιάς, σε τμήματα της Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης και Θεσσαλονίκης - Κοζάνης, στην επαρχιακή οδό από Αγ. Δημήτριο Κατερίνης προς Ελασσόνα και στην επαρχιακή οδό από Ελατοχώρι μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ