Παρασκευή 9 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΣΕΓΕΣ - ΓΕΣΑΣΕ - ΣΥΔΑΣΕ
Κριτική στα... ψιλά

Στην πεπατημένη της ανέξοδης και «συμβιβασμένης» κριτικής απέναντι στις αρνητικές προτάσεις της ΕΕ για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτική Πολιτικής προχώρησαν χτες οι ηγεσίες των ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ σε κοινή συνέντευξη Τύπου, με θέμα το συλλαλητήριο που διοργανώνουν την ερχόμενη Τρίτη, στην Κέρκυρα στην πύλη Φρουρίου στις 10 το πρωί.

Οι εκπρόσωποι των τριών αυτών οργανώσεων επιδόθηκαν σε έναν ιδιότυπο συναγωνισμό στο ποιος θα κάνει το βαρύτερο χαρακτηρισμό απέναντι στην πρόταση μεταρρύθμισης της ΚΑΠ. Ωστόσο και οι τρεις κατέληγαν στο εξής συμπέρασμα: Η υπογραφή μιας θετικής για τους Ελληνες αγρότες ΚΑΠ, μπορεί να υπάρξει εάν συσταθεί αρραγές μέτωπο κυβέρνησης, κομμάτων και συνδικαλιστών, που θα διαπραγματευτούν σκληρά με τους Ευρωπαίους εταίρους. Αλλωστε και στη διακήρυξή τους καλούν τους αγρότες να διαδηλώσουν για μία ΚΑΠ «ενιαία, αναπτυξιακή, ισόρροπη, δίκαιη»...

  • «Αντισύνοδο» διοργανώνει την Κυριακή στις 10.30 π.μ. το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ με θέμα «αναθεώρηση ΚΑΠ, εναλλακτική στρατηγική ανάπτυξης, αγροτικό κίνημα», ενώ το απόγευμα της ίδια μέρας, στις 6 μ.μ., πραγματοποιεί συγκέντρωση στην πλατεία Σαν Ρόκο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ