Κυριακή 25 Μάη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΔΙΕΘΝΗ
Στο πλευρό της Κούβας

Εκδηλώσεις αλληλεγγύης

Το αίμα στο Ιράκ ρέει ακόμη, τίποτα δεν έχει τελειώσει και όμως οι πολεμικές ιαχές, προς το παρόν των Αμερικανών, στοχεύουν αυτή τη φορά στο Νησί της Επανάστασης. Η υπεράσπιση της επανάστασης και η αλληλεγγύη πρώτιστα καθήκοντα. Εδώ και μέρες δεκάδες εκδηλώσεις αλληλεγγύης λαμβάνουν χώρα από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Καλλιθέα

Ετσι, το Σάββατο, 31 Μάη, στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα και στις 7.30 μ.μ. η Κομματική Οργάνωσης Καλλιθέας διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης με κύριο ομιλητή το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Γόντικα.

Περιστέρι

«Εμείς υψώνουμε τη σημαία της αλληλεγγύης στην κουβανική επανάσταση και στηρίζουμε το δικαίωμα του λαού της να ακολουθήσει το δρόμο που έχει χαράξει, το δρόμο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και του ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ», τονίζουν στην κοινή ανακοίνωσή τους ο Πανελλήνιος Πολιτιστικός Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, η ΠΕΑΕΑ, η Επιτροπής Ειρήνης Περιστερίου, το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων, το Παράρτημα Συνταξιούχων ΤΕΒΕ και ΙΚΑ και καλούν στην εκδήλωση που οργανώνουν το Σάββατο 31 Μάη στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Ντένις Γκουσμάν, διευθυντής του Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών της Κούβας. Επίσης θα γίνει έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Τα επίτευγμα της Επανάστασης και του Σοσιαλισμού στην Κούβα, σε συνθήκες αποκλεισμού και επέμβασης», ενώ θα ακολουθήσει και μουσικό πρόγραμμα με κουβανική και μουσική της Λατινικής Αμερικής από το συγκρότημα TIERRA BRAVA.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ