Παρασκευή 17 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Να ανακληθεί η απόλυση!

Συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στην αυθαίρετη απόλυση εργαζόμενου από τα «ΑΛΙΜΕΝΤΑ»

«Ο αγώνας συνεχίζεται», τονίζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, απαιτώντας την επαναπρόσληψη του απολυμένου υπαλλήλου από το σούπερ μάρκετ «ΑΛΙΜΕΝΤΑ», στην Ανω Κυψέλη, Α. Ραφτόπουλου. Στα πλαίσια αυτά και για να έχει ο αγώνας των εργαζομένων αποτέλεσμα, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας διοργανώνει σύσκεψη τη Δευτέρα 20 του Μάρτη, στις 8.30 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου (Αγ. Φιλοθέης 5β), καλώντας όλους τους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ «ΑΛΙΜΕΝΤΑ» προκειμένου να συζητήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δουλιά τους.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου, «συνεχίζουμε τον αγώνα προκειμένου να αρθεί η απόλυση του συναδέλφου Α. Ραφτόπουλου και για να σταματήσουν όσες άλλες ετοιμάζονται. Απαιτούμε να πληρώνονται οι υπάλληλοι τις υπερωρίες, που είναι αμέτρητες, να σταματήσει η τρομοκρατία και η προσπάθεια της εταιρίας να χρησιμοποιήσει άλλους εργαζόμενους εναντίον του σωματείου, καθώς και η τρομοκρατία με τη χρησιμοποίηση της αστυνομίας».

Η επιχείρηση «ΑΛΙΜΕΝΤΑ» προσλαμβάνει εργαζόμενους με συμβάσεις ανειδίκευτου εργάτη και τους απασχολεί σαν υπαλλήλους, αφαιρώντας τους βασικά υπαλληλικά δικαιώματα και δίνοντάς τους μικρότερες αποδοχές. Επίσης, για τους εργαζόμενους στα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ - όπως και σε άλλα - είναι καθημερινό φαινόμενο οι απολύσεις, η τρομοκρατία, οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου και η μη καταβολή υπερωριών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ