Σάββατο 26 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Πρωτόγνωρη αναδιάταξη της αστυνομικής δύναμης

Τον προβληματισμό της και την αντίθεσή της με τη μετάθεση 63 αστυνομικών από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού. Σε αυτήν, αναφέρεται πως στην «πρωτόγνωρη για την Αστυνομία αναδιάταξη της δύναμής της, δεν παρουσιάστηκαν οι υπηρεσιακοί λόγοι που οδήγησαν τη Διοίκηση δύο μήνες μετά την παρουσίαση του σημαντικού έργου που έχει επιτελέσει σε όλους τους τομείς δράσης της, να οργανώσει εκ νέου τις υπηρεσίες της με πειραματισμούς και αμφίβολα αποτελέσματα στους στόχους που έχει βάλει για τα επόμενα χρόνια».

Παράλληλα, τονίζεται πως οι μεταθέσεις αυτές που αποφασίστηκαν από το συμβούλιο Μεταθέσεων της ΑΔ Αργολίδας για υπηρεσιακούς λόγους «δημιουργούν μεγάλες αδικίες και προβλήματα στους μετατεθέντες και ουσιαστικά στην απόδοσή τους και στην αποτελεσματικότητα της Υπηρεσίας».

Κλείνοντας, στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως η «Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αργολίδας εκφράζει τον προβληματισμό της και απορρίπτει την πρόταση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Μεταθέσεων και θα σταθεί δίπλα στα μέλη της που αδικούνται από τις μεταθέσεις που αποφασίστηκαν, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο που της δίνει ο θεσμικός ρόλος της...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ