Κυριακή 27 Ιούλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3ο ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Μια διαφορετική πρόταση διακοπών

Με εγγύηση την εμπειρία από τα δύο προηγούμενα χρόνια, με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε δραστηριότητες και σε τιμές προσιτές για νέους, από την ερχόμενη Κυριακή η παραλία Χαραμίδας Λουτρών θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το τρίτο κάμπινγκ της ΚΝΕ. Μία πραγματικά εναλλακτική πρόταση διακοπών, 15 μέρες ξενοιασιάς συνδυασμένες με εκδρομές στο νησί και πολύμορφες εκδηλώσεις.

Η αναχώρηση των κατασκηνωτών θα γίνει σε δύο γκρουπ από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Από Πειραιά αναχωρούν πλοία το Σάββατο 2 και την Παρασκευή 8 Αυγούστου, ενώ από Θεσσαλονίκη το Σάββατο 2 και το Σάββατο 9 Αυγούστου. Η τιμή συμμετοχής είναι 60 ευρώ και σ' αυτή περιλαμβάνονται η μετακίνηση με πλοίο και πούλμαν και η διαμονή.

«Πρόκειται για μία προσπάθεια της ΚΝΕ να δώσει μια διαφορετική πρόταση για τη διασκέδαση, για φτηνές διακοπές, προβάλλοντας παράλληλα τη δημιουργία και τις ομορφιές του νησιού. Ιδιαίτερα σε μία περίοδο που οι διακοπές είναι δύσκολη υπόθεση για τους νέους λόγω της οικονομικής τους κατάστασης», εξηγεί ο Κ. Γεωργιάδης, γραμματέας του ΝΣ Λέσβου της ΚΝΕ. «Η άλλη διάσταση του κάμπινγκ είναι αυτή της συλλογικότητας, ακόμα και στη διασκέδαση. Σε έναν χώρο που οι ίδιοι οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα στις διακοπές τους», σημειώνει.

Το πρόγραμμα του κάμπινγκ περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα επισκέψεις σε αξιοθέατα και πόλεις της Λέσβου, συναυλίες, θέατρο και κινηματογράφο, αγώνες βόλεϊ και σκάκι, βραδιές ποίησης και λογοτεχνίας, συζητήσεις, λαϊκά γλέντια. Στο χώρο λειτουργούν μπαρ, ταβέρνα, παντοπωλείο, ιατρείο, τουαλέτες, κλειστά ντους, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους για επιτραπέζια παιχνίδια.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται στις τοπικές οργανώσεις της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ