Τετάρτη 13 Αυγούστου 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκοινωνιακές αλλαγές

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων, λόγω των δοκιμαστικών αθλητικών διοργανώσεων του Αυγούστου, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, προγραμμάτισε ο ΟΑΣΑ.

Οι τροποποιήσεις αφορούν τα δρομολόγια από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τα Ολυμπιακά Κέντρα Βουλιαγμένης, Αγ. Κοσμά και Φαλήρου.

Τις μέρες διεξαγωγής των αγώνων «μπιτς βόλεϊ» (19-24 Αυγούστου) στο Φάληρο, θα τεθεί σε λειτουργία η γραμμή εξπρές «Χ28 Σταθ. Συγγρού - Φιξ - Δέλτα Φαλήρου», με αφετηρία το σταθμό του μετρό στο Φιξ και συχνότητα δρομολογίων ανά 6 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων ποδηλασίας στις 15 και 17 Αυγούστου, θα τροποποιηθούν οι λεωφορειακές γραμμές στο κέντρο της Αθήνας. Κανονικά θα λειτουργούν τα τρένα του μετρό και του «ηλεκτρικού σιδηροδρόμου», ενώ τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα προσεγγίζουν τον δακτύλιο της ποδηλατικής διαδρομής και θα αναστρέφουν προς περιφέρεια.

Λεπτομερείς πληροφορίες στα ελληνικά και αγγλικά παρέχονται στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΣΑ www.oasa.gr και στο τηλεφωνικό κέντρο «185».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ