Πέμπτη 2 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΑΞΙ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Ακινητοποιούνται ξανά το Σάββατο

Eurokinissi

Ακινητοποιούνται πάλι μεθαύριο Σάββατο για 24 ώρες - από τις 5 π.μ. μέχρι τα ξημερώματα Κυριακής - τα ταξί σε Αθήνα και Πειραιά.

Το προεδρείο του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), κήρυξε τη νέα 24ωρη κινητοποίηση, προκειμένου να διευκολυνθεί η προσέλευση των μελών του στη μεθαυριανή έκτακτη γενική συνέλευση. Αντικείμενο της συνέλευσης, στην οποία θα παραβρεθούν και εκπρόσωποι σωματείων ιδιοκτητών ταξί της περιφέρειας, είναι η λήψη απόφασης για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, μετά την εμμονή της κυβέρνησης να προχωρήσει στην εφαρμογή μιας σειράς μέτρων, ερήμην των αυτοκινητιστών ταξί.

Ειδικότερα, οι εκπρόσωποι του ΣΑΤΑ θεωρούν ανέφικτη την εγκατάσταση ταμειακών μηχανών στα ταξί, ενώ κάνουν λόγο και για την προώθηση μιας σειράς άλλων μέτρων, με τα οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να παραδώσει τις υπηρεσίες ταξί στα οικονομικά συμφέροντα που καραδοκούν.

Πανελλαδική 48ωρη κινητοποίηση για τις 8 και 9 Οκτώβρη 2003 κήρυξε και το προεδρείο της Ομοσπονδίας Ταξί και Αγοραίων, εναρμονιζόμενο με τις διαθέσεις των αυτοκινητιστών ταξί σε όλη τη χώρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ