Πέμπτη 2 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέος γύρος κατεδαφίσεων

Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησαν χτες σε Πόρτο Ράφτη και Σούνιο, τις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που βρίσκονται στην ακτογραμμή Βάρκιζας - Σουνίου - Μαραθώνα, για τα οποία εκκρεμούν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Πρόκειται κυρίως για εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα, καθώς και βίλες εφοπλιστών και επιχειρηματιών που βρίσκονται στις ακόλουθες περιοχές: Σούνιο, Ζούμπερι, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Ανάβυσσο και Καλύβια.

Χτες το πρωί συνεργεία της Περιφέρειας επιχείρησαν να κατεδαφίσουν το νυχτερινό κέντρο «Καλούα» στο Πόρτο Ράφτη. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ζήτησε και έλαβε παράταση μιας βδομάδας προκειμένου να προχωρήσει με δικά του μέσα στην κατεδάφιση του αυθαίρετου κτίσματος. Σήμερα τα συνεργεία της Περιφέρειας θα επισκεφτούν εκ νέου το Πόρτο Ράφτη, καθώς εκκρεμούν δύο αποφάσεις για κατεδαφίσεις επιχειρήσεων, των οποίων οι ιδιοκτήτες χτες απουσίαζαν.

Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχιστούν οι κατεδαφίσεις επεκτάσεων πολυτελών κατοικιών, στις οποίες έχουν προχωρήσει εφοπλιστές και επιχειρηματίες. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν συγκεκριμένα κτίσματα που έχουν επεκταθεί στον αιγιαλό, με σκαλοπάτια, τοιχία, ακόμα και μικρά λιμάνια για σκάφη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ