Πέμπτη 23 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑΘΕΑ
Αλλη μία συνέντευξη του συζύγου...

Παρουσία του γιου του, ο Παναγιώτης Τζαβάρας έδωσε χτες συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση των αυθαιρέτων και της αυτοκτονίας της γυναίκας του. Ο σύζυγος της εκλιπούσης δεν προσκόμισε κάποια νέα στοιχεία που θα μπορούσαν να φωτίσουν την υπόθεση, ωστόσο, εμμέσως πλην σαφώς απέδωσε ευθύνες στην πολιτική ηγεσία. Ισως, να είναι μια τακτική άμυνας, όταν οι αρμόδιοι φορείς της διοίκησης προσπαθούν να φορτώσουν τις παρανομίες τους στη Ρ. Σταθέα.

Ο Π. Τζαβάρας ζήτησε και πάλι την παρέμβαση του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα τραγωδία, όπως χαρακτηριστικά είπε, ενώ εξέφρασε φόβους, μήπως η όλη υπόθεση κουκουλωθεί. Αίσθηση προκάλεσαν οι ισχυρισμοί του ότι φοβάται ακόμη και για τη ζωή της Δήμητρας Τρυφωνοπούλου, η οποία είναι τμηματάρχης του υπουργείου Οικονομικών επειδή και η ίδια είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος. «Αν ένα άτομο με ευαισθησία βρεθεί σε αυτές τις Συμπληγάδες Πέτρες, πρόσθεσε, θα έχει την ίδια τραγωδία».

Η Δ. Τρυφωνοπούλου, ανέφερε ο Π. Τζαβάρας, είχε πλήρη γνώση για ζυμώσεις που γίνονταν στο υπουργείο Οικονομικών για τα αυθαίρετα επί της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου. Επίσης, ο Π. Τζαβάρας είπε ότι θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας, όλοι όσοι έχουν εμπλακεί σε αυτήν την υπόθεση.

Ειδικότερα, για τον υφυπουργό Οικονομικών Απ. Φωτιάδη, όταν ρωτήθηκε αν τον θεωρεί ηθικό αυτουργό της αυτοκτονίας της γυναίκας του, αρνήθηκε να δώσει σαφή απάντηση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για χτες ο Π. Τζαβάρας είχε κληθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση. Τελικά, δεν εμφανίστηκε στον εισαγγελέα και επικαλέστηκε τη συνέντευξη Τύπου που θα έδινε στο δημαρχείο Χολαργού. Ο Π. Τζαβάρας θα εμφανιστεί σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα για να καταθέσει για την υπόθεση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ