Τρίτη 28 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ
Χρειάζεται ενίσχυση το Λιμεναρχείο Λαυρίου

Ερώτηση, προς τον υπουργό Δημοσίας Τάξης, για τα προβλήματα του Λιμεναρχείου Λαυρίου και την εμφανή ανάγκη ενίσχυσής του, κατέθεσαν στη Βουλή ο Αντώνης Σκυλλάκος, ο Νίκος Γκατζής και η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτές του ΚΚΕ.

Υπογραμμίζουν πως «με την αναβάθμιση του Λιμεναρχείου του Λαυρίου, την όλο και αυξανόμενη κίνηση και τις ανάγκες που πρέπει να καλύπτει στα επόμενα χρόνια, εμφανής είναι η ανάγκη ενίσχυσης με κάθε μέσο της υπηρεσίας, προκειμένου να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της. Ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων οι ανάγκες αυξάνονται επιπρόσθετα».

«Οι συγκεκριμένες υπηρεσιακές ανάγκες εντοπίζονται κυρίως στο πρόβλημα των κτιριακών εγκαταστάσεων του Λιμεναρχείου που σήμερα δεν επαρκούν», σημειώνουν στην Ερώτησή τους και τονίζουν: «Ηδη το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της υπηρεσίας δε στεγάζεται εκεί γιατί δεν επαρκεί ο χώρος. Είναι ανάγκη να προγραμματιστούν και να προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες προσθήκης ορόφου στο νέο υπάρχον κτίριο για την κάλυψη των αναγκών. Επίσης απαιτείται η ενίσχυση της υπηρεσίας αυτής με προσωπικό και ιδιαίτερα με αξιωματικούς, που σήμερα ο αριθμός τους δεν επαρκεί».

Σύμφωνα με τα παραπάνω οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό, εάν προτίθεται να αντιμετωπίσει (πώς και πότε) τα παραπάνω προβλήματα του Λιμεναρχείου Λαυρίου Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ