Πέμπτη 30 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
«Σταδιακή προκήρυξη» του διαγωνισμού

Σε διαγωνισμούς επί διαγωνισμών για πρόσληψη των εκπαιδευτικών προχωρά το υπουργείο Παιδείας, που έχει ήδη ανακοινώσει από προχτές προς τους εκπροσώπους της ΟΛΜΕ ότι μέσα στον Ιούλη θα γίνει ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τον, από τη θεσμοθέτησή του καταδικασμένο στις συνειδήσεις, «διαγωνισμό της ντροπής».

Το υπουργείο Παιδείας χτες - λίγες μέρες πριν τις εκλογές - ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσουν οι προκηρύξεις για όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών που αφορούν τα Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια, τους καθηγητές Μουσικής, καθώς και προκηρύξεις για νέες ειδικότητες, όπως θεατρολόγοι κλπ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, «η διαδικασία της σταδιακής προκήρυξης έχει επιλεγεί για την αρτιότερη οργάνωση και τεχνική υποστήριξη των διαγωνισμών».

Στο μεταξύ, για «επιχείρηση βίας και τρομοκρατίας» εναντίον των αδιόριστων εκπαιδευτικών, που έκαναν προχτές το βράδυ κινητοποίηση ενάντια στη «μεταρρύθμιση», με αιχμή την κατάργηση του διαγωνισμού και μαζικούς διορισμούς μόνο από την επετηρίδα, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ενωση Αδιορίστων Εκπαιδευτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ