Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ
Κατάντησε ανέκδοτο...

Αρκετές μέρες εκτιμά πλέον η Περιφέρεια Αττικής ότι θα διαρκέσει η επιχείρηση κατεδάφισης των αυθαίρετων παρεμβάσεων της εξοχικής κατοικίας του εφοπλιστή Αγούδημου στο Λαγονήσι και του εστιατορίου «Αλκυονίδες» στη Βάρκιζα. Μόλις προχτές, η Περιφέρεια εκτιμούσε ότι τα συνεργεία της θα έχουν ολοκληρώσει το «έργο» τους σήμερα Πέμπτη και ακολούθως θα προχωρούσε η υλοποίηση των πρωτοκόλλων που εκκρεμούν σε Ανατολική Αττική και Πειραιά. Χτες, ωστόσο, η Περιφέρεια εκτίμησε ότι ο χρόνος θα είναι μεγαλύτερος, καθώς προκύπτουν δυσκολίες στη διαδικασία της κατεδάφισης.

Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα Πειραιά, κατέθεσε χτες ο γενικός γραμματέας Περιφέρειας Αττικής. Ο εισαγγελέας ζήτησε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες υλοποίησης των πρωτοκόλλων κατεδάφισης που αφορούν παράνομα κτίσματα στο Μικρολίμανο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τοποθετήθηκε νέος προϊστάμενος στην Κτηματική Υπηρεσία Ανατολικής Αττικής, ο οποίος αναμενόταν σήμερα να προχωρήσει σε αυτοψίες στις βίλες των Ρέστη και Πατέρα, προκειμένου να διαπιστώσει μέχρι ποιο σημείο έχει καταπατηθεί ο αιγιαλός και στη συνέχεια να κινηθεί η διαδικασία κατεδάφισης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ