Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησης οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δραστηριότητά τους. Για τις επόμενες μέρες μεταξύ άλλων προγραμματίζονται:

Στην Αθήνα
  • Η ΚΟΒ Ανθούπολης - Ιερόθεου του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι στην «Ταβέρνα του Θωμά» (Λάρνακος 16, πίσω από το γήπεδο του Ηφαίστου), αύριο Σάββατο, 15/11, στις 9μ.μ.
Στην Εύβοια
  • Εκδήλωση αφιερωμένη στα 85 χρόνια του ΚΚΕ και τα 35 χρόνια της ΚΝΕ, πραγματοποιεί η Αχτιδική Επιτροπή Β. Εύβοιας του Κόμματος, την Κυριακή 16/11, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Ιστιαίας. Θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη, 19/11, στις 6.30μ.μ., στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», ενημερωτική συζήτηση με θέμα: «Προβλήματα στο χώρο της Υγείας και του Νοσοκομείου Καρύστου. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Τάσος Χρονάς.
Στην Αρκαδία
  • Η ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ τιμώντας τα 85 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος και τα 86 από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, καλεί στη συνεστίαση που πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή 14/11, στις 8.30μ.μ., στο κέντρο «Ωρια» στην Επισκοπή Τεγέας.
Στη Λακωνία
  • Η ΝΕ Λακωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση αύριο Σάββατο 15/11, στις 7μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείο «Σπάρτα Ιν», με ομιλήτρια τη Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, προς τιμήν των 85 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ.
Στην Αχαΐα
  • Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και την αναγκαιότητα ριζοσπαστικής δράσης των γυναικών, την Κυριακή, 16/11, στις 6μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στο Αγρίνιο
  • Σύσκεψη με θέμα «Ο ρόλος των γυναικών στις πολιτικές εξελίξεις και την εκλογική μάχη. Πολιτική πρόταση του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΚΟ Αγρινίου την Κυριακή 16/11, στις 4 μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου. Θα μιλήσει η Αλέκα Γιαννούση, μέλος του Τμήματος Γυναικών της ΚΕ και του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Στην Ξάνθη
  • Εκδήλωση συζήτηση με θέμα «Γυναίκες και πολιτικές εξελίξεις, η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ και η επικείμενη εκλογική μάχη», διοργανώνει σήμερα Παρασκευή 14 Νοέμβρη, η ΝΕ Ξάνθης του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα στην ταβέρνα «Το δρομάκι» (Αντέμ). Θα μιλήσει η Σούλα Βλησίδου, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
Στο Λιτόχωρο
  • Εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ διοργανώνει η Οργάνωση Λιτοχώρου του ΚΚΕ, σήμερα, Παρασκευή 14 Νοέμβρη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λιτοχώρου. Ομιλητής θα είναι ο Μάρκος Παντελιάς, μέλος του ΝΓ Πιερίας του ΚΚΕ.
Στον Εβρο
  • «Γυναίκες και πολιτικές εξελίξεις, η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ και οι επικείμενες εκλογές», είναι το θέμα εκδήλωσης που διοργανώνει την Τετάρτη 19 Νοέμβρη η ΝΕ Εβρου του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30μμ στο ξενοδοχείο «Αλεξάντερ». Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη της διατμηματικής επιτροπής της ΚΕ για την ισοτιμία των γυναικών.
Στη Γερμανία

Η Αχτιδική Επιτροπή Βάδης - Βυτεμβέργης της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις την Κυριακή, 16/11:

  • Στις 10 το πρωί, εκδήλωση - συζήτηση στους χώρους της ελληνικής κοινότητας στο Ludwigsburg για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.
  • Στις 17.00, εκδήλωση - συζήτηση στους χώρους της ελληνικής κοινότητας Schwabisch Gmund για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

Επίσης, η Αχτιδική Επιτροπή Ρηνανίας - Βεστφαλίας της ΚΟ Γερμανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί τις παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Αύριο Σάββατο 15/11 στις 6 μ.μ. στην Alte Feuerwache Melchiorstr 3 στην Κολωνία εκδήλωση με ομιλητή τον Κώστα Βουλγαρόπουλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή, 16/11, στο Μπίλεφελντ, σύσκεψη με φίλους και οπαδούς.
  • Στις 16/11, στις 7 μ.μ., στο Μόναχο σύσκεψη φίλων και οπαδών.
  • Το Σάββατο, 29/11, στις 7 μ.μ. στην Alte Weberei στο Γκούτερσλο.
  • Στις 29/11 επίσης στις 7 μ.μ. στο εστιατόριο «ΣΑΛΟΝΙΚΗ» Kolner str στο Ντίσελντορφ, σύσκεψη φίλων και οπαδών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ