Σάββατο 22 Νοέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ακίνητα...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΣΧΕΔΙΑ «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ» της ακίνητης περιουσίας των ΔΕΚΟ απεργάζεται η κυβέρνηση και συσκέφθηκε με τους διοικητές των οργανισμών χτες στο υπουργείο Οικονομίας. Οπως καταλαβαίνετε, ...στήνεται παζάρι με τιμές ευκαιρίας.

Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η μόνη «αξιοποίηση» που καταλαβαίνουν ο Χριστοδουλάκης και οι επιτελείς του είναι το ξεπούλημα και, ταυτοχρόνως, το «μπάλωμα» της κάθε «μαύρης τρύπας», που έχει ο διάτρητος προϋπολογισμός.

Μάλιστα, όπως ακούγεται, το καμπανάκι βαράει ιδιαιτέρως για την ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ, που φαίνεται ότι ...δεν είχαν εκτιμήσει καλά «πόσο πιάνει στην πιάτσα».

ΤΑ «ΒΡΗΚΑΝΕ» εκπρόσωποι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη σύσκεψη με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας για το σημερινό «ντέρμπι». Καταδίκασαν όλοι τη βία στα γήπεδα και «καθάρισαν».

Προφανώς, θεωρούν ότι η βία είναι ...αυτοφυές φαινόμενο, που προκύπτει από τον «παλιοχαρακτήρα» των Ελλήνων φιλάθλων, οπότε ούτε οι ΠΑΕ έχουν ευθύνη, ούτε, πολύ περισσότερο, η πολιτεία.

Θεωρούν, άραγε, πως ο κόσμος δε γνωρίζει τους ισχυρούς δεσμούς οικονομικών συμφερόντων, που συγκροτούν αυτό το κύκλωμα; `Η, μήπως, δεν καταλαβαίνουν το ρόλο στον οποίο αξιοποιούνται οι κάθε λογής ενώσεις φανατικών φιλάθλων;

Για να μη μιλήσουμε σχετικά με την άκρατη και χυδαία εμπορευματοποίηση του «αθλήματος», στα πλαίσια μιας κοινωνίας, που μοιάζει όλο και περισσότερο με ζούγκλα, στα πλαίσια των νόμων της αγοράς...

ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ η κατάσταση στην Τουρκία, τώρα ο στρατιωτικός νόμος επιβάλλεται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας της ζωής των Τούρκων πολιτών. Ηδη, η Κωνσταντινούπολη είναι κατά το ήμισυ στρατόπεδο και... κάτι μας λέει πως θα παραμείνει έτσι.

Οι «Ευρωπαίοι εταίροι», φυσικά, δε διαπιστώνουν κανένα πρόβλημα σε όλα αυτά και βλέπουν την Τουρκία ...ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη. Μήπως, όμως, είναι η Ευρώπη, η οποία πηγαίνει πιο κοντά στην Τουρκία, στην πραγματικότητα; Οπότε, εξ αντικειμένου, οι αποστάσεις μειώνονται;


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ