Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ
Αγωνιστική απάντηση στην ανάλγητη πολιτική

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων οργανώνει αύριο ώρα 5 μ.μ. συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή και πορεία στη Βουλή

Στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση της ΣΕΑΑΝ
Στιγμιότυπο από παλιότερη κινητοποίηση της ΣΕΑΑΝ
Παναναπηρική αγωνιστική κινητοποίηση για την προβολή των πραγματικών αιτημάτων των αναπήρων και των οικογενειών τους, πέρα απ' τις πανάκριβες φιέστες που ετοιμάζουν η κυβέρνηση και οι συμβιβασμένες ηγεσίες στην Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑΕΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, για την 3η Δεκέμβρη, διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ).

Η ΣΕΑΑΝ καλεί τους ανάπηρους, τους γονείς και κηδεμόνες τους, τους εργαζόμενους στους χώρους της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης, της υγείας και πρόνοιας, το αγωνιζόμενο λαϊκό κίνημα να δώσουν το «παρών» στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 5 μ.μ. στον πεζόδρομο της Κοραή και στην πορεία που θα ακολουθήσει στη Βουλή. Η πορεία μετά τη Βουλή και την επίδοση του ψηφίσματος θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» όπου θα πραγματοποιείται η καθιερωμένη πλέον φιέστα - δεξίωση στο όνομα των αναπήρων, με οργανωτή την ηγεσία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

«Είμαστε μπροστά στις εκλογές και ανθούν οι φιέστες, οι ημερίδες, οι εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να χρησιμοποιήσουν την ευαισθησία του ελληνικού λαού για τους ανθρώπους με αναπηρίες, να συγκαλύψουν τη βάρβαρη πολιτική τους, που οδηγεί τους ΑμΕΑ και τις οικογένειές τους στην εξαθλίωση, την ανεργία, την αμάθεια, το περιθώριο», υπογράμμισαν χτες σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της ΣΕΑΑΝ.

Στις 3 Δεκέμβρη, επισήμαναν, το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα θα βρίσκεται στους δρόμους, θα δώσει το δικό του στίγμα στη μέρα, καταδικάζοντας ως κύριους υπεύθυνους για τη συνεχή όξυνση των προβλημάτων την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ενωση και τις συμβιβασμένες ηγεσίες που βάζουν πλάτη για να περάσει η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Η πολιτική που κλείνει τα ειδικά σχολεία, τα προστατευόμενα εργαστήρια, πετάει τους ανάπηρους στην ανεργία, ανατρέπει τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, που ελαστικοποιεί τις εργασιακές σχέσεις και ιδιωτικοποιεί την κοινωνική ασφάλιση, την υγεία, την πρόνοια, την παιδεία, την ειδική αγωγή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αγωνιστικές δράσεις για την Παγκόσμια Μέρα ΑμεΑ (2017-12-05 00:00:00.0)
Πανελλαδική κινητοποίηση των αναπήρων την Τρίτη (2011-12-09 00:00:00.0)
Διαδήλωσαν κόντρα σε όσους τους θέλουν υποταγμένους (2009-12-04 00:00:00.0)
Αγωνιστικές διεκδικήσεις του αναπηρικού κινήματος... (2009-11-13 00:00:00.0)
Απάνθρωπη πολιτική (2004-10-16 00:00:00.0)
Αγωνιστικό στίγμα κόντρα στην καπηλεία (2003-12-04 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ