Σάββατο 17 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Γιορτινό διήμερο στο «Συρμό»

Ενα χρόνο μελωδικό και γόνιμο κλείνει αυτές τις μέρες ο μουσικός «Συρμός», που γεννήθηκε τον περυσινό Γενάρη, στο πανέμορφο νεοκλασικό, στη συμβολή των οδών Κολωνού και Οδυσσέως 14, δίπλα στο θέατρο «Περοκέ» (τηλ. 210.5203.661). Με πρόθεση να στεγάσει τις τάσεις και τα ρεύματα της ελληνικής μουσικής δημιουργίας, επί ένα χρόνο, απέδειξε ότι είναι μια φιλόξενη στέγη δημιουργίας, που αγκαλιάζει καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και νέες, ελπιδοφόρες φωνές.

Τα πρώτα του γενέθλια θα τα γιορτάσει συντροφιά με αγαπημένους καλλιτέχνες, σε ένα διήμερο μουσικών εκπλήξεων, την Τετάρτη και την Πέμπτη (21, 22/1). Την Τετάρτη (10.30 μ.μ.), από σκηνής θα ευχηθούν τα «χρόνια πολλά» και θα γιορτάσουν μαζί με το κοινό, σε μια μουσική βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Διονύσης Τσακνής, Μίλτος Πασχαλίδης, «Socrates», Νίκος Ζιώγαλας, Γιώργος Αλουπογιάννης, Δημήτρης Κοργιαλάς, Απόστολος Μπουλασίκης και «Εκείνος + Εκείνος».

Την Πέμπτη οι μελωδικές ευχές θα προέλθουν από τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Μανώλη Φάμελλο, «Υπόγεια Ρεύματα», Λιζέτα Καλημέρη, Γιώργο Δημητριάδη, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Κώστα Λειβαδά και το «Φθηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό», που υπόσχονται εκρηκτικές «ροκ κόντρες».

Ωρα έναρξης: 10.30 μ.μ. Είσοδος: 15 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ