Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Συζητώντας με τους νέους

Συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις, συσκέψεις, μαζικές εξορμήσεις συνθέτουν τις μορφές καθημερινής επικοινωνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με τη νέα γενιά μπροστά στις εκλογές. Συγκεκριμένα, αυτές τις μέρες τέτοιες δραστηριότητες πραγματοποιούνται:

  • Σήμερα, Παρασκευή:

- Στον Πειραιά, στις 9 μ.μ., στο καφέ - μπαρ «ΑΓΚΥΡΑ» στην Πειραϊκή, θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές στην Α΄ Πειραιά, Θοδωρής Αγαπητός και Ελπίδα Παντελάκη.

- Στη Χίο, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, στις 6 μ.μ., με θέμα «Η πολιτική του ΚΚΕ στη νεολαία», θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Χίου του Κόμματος, Γ. Αμπαζής και Κ. Καραπουρνιώτης.

- Στα Γιάννενα, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ξενία», θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Αλυσσανδράκης και η Ολυ Τσουμάνη.

- Στην Πρέβεζα, στο Εργατικό Κέντρο, στις 6.30 μ.μ., θα μιλήσει η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Μπέττυ Τσούμα.

- Στις Σέρρες, στο Εργατικό Κέντρο, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει η Φιλιώ Σαραντίδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στο Αγρίνιο, στις 6.30 μ.μ., η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΚΝΕ θα κάνει πολιτική εξόρμηση σε στέκια νεολαίας και στις 7 μ.μ. πολιτική εξόρμηση στο Καινούριο.

  • Αύριο Σάββατο:

- Στη Νεάπολη Νίκαιας, στις 9 μ.μ., στην καφετερία «ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ», θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Πειραιά.

- Στην Πάτρα, στη VESSO - MARE (αίθουσα «ΑΙΓΛΗ»), στις 7 μ.μ., με θέμα «Τι κρίνεται σε αυτές τις εκλογές. Τι μπορεί να αλλάξει την επόμενη των εκλογών», θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στην Κατερίνη, στις 6.30 μ.μ., στο «Χατζόγλειο» (αίθουσα ΝΕΛΕ), θα μιλήσει ο Παντελιάς Μάρκος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ