Τρίτη 17 Φλεβάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σκέφτονται διώξεις πυροσβεστών!

Την πληροφορία - καταγγελία ότι οι πολιτικοί προϊστάμενοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (υπουργείο Δημόσιας Τάξης) σκέφτονται να διώξουν πειθαρχικά διοικητή επαρχιακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην ανακοίνωση τονίζεται συγκεκριμένα, ότι «τη στιγμή που διοικητής επαρχιακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μετά από 30 ώρες συνεχόμενου επιχειρησιακού έργου κατέθεσε δημόσια την αγωνία του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, λέγοντας την πικρή αλλά αντικειμενική αλήθεια, αυτή ενόχλησε τους πολιτικούς προϊστάμενους, οι οποίοι αντί να σκύψουν να δουν πώς θα αλλάξουν το σύστημα, για να καταστεί αποτελεσματικό, μαθαίνουμε ότι σκέπτονται περί πειθαρχικών διώξεων και ίσως πιέζουν τη φυσική ηγεσία προς αυτή την κατεύθυνση».

Πρόκειται για τον Λάμπρο Κόλλια, διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιβαδειάς, ο οποίος με δηλώσεις του καυτηρίασε την κατάσταση που επικρατούσε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να κληθεί σε απολογία από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ