Παρασκευή 7 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Η ΣΕΝΑΡΙΟΛΟΓΙΑ για τα τουρκικά πολιτικά πράγματα έχει ανάψει, καθώς πολλοί προβλέπουν ότι η τρικομματική κυβέρνηση συνασπισμού υπό τον Μπουλέντ Ετσεβίτ δεν έχει πολύ μέλλον μπροστά της. (σελίδα 18)

ΝΕΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ ρύθμιση από το υπουργείο Παιδείας, με «θήραμα» τη φορά αυτή τους φοιτητές των Ειδικών Προγραμμάτων (πρώην ΠΣΕ) του Πολυτεχνείου Κρήτης και τις οικογένειές τους, θύματα της κυβερνητικής πολιτικής. (σελίδα 20)

ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των συνταξιούχων προκάλεσε η προκλητική τοποθέτηση του Απ. Κακλαμάνη, περί άμαζου κινήματος και περί συνταξιουχικών σωματείων - σφραγίδων. Με ανακοίνωσή τους οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΤΕΒΕ - ΤΣΑ απαντούν στον πρόεδρο της Βουλής και προειδοποιούν πως οι αγώνες των συνταξιούχων θα συνεχιστούν, όσο συνεχίζεται η βάρβαρη πολιτική. (σελίδα 21)

ΞΑΦΝΙΚΕΣ χαρακτηρίστηκαν από πολλούς οι πρόσφατες πυρκαγιές. Αρκετοί μίλησαν και για εμπρησμούς. Αλλά κανένας δεν είδε την ολέθρια σχέση που έχουν με την «εμπρηστική» κυβερνητική πολιτική. (σελίδα 23)

ΜΕ ΒΑΘΙΑ οδύνη συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι της μονάδας απεξάρτησης «18 Ανω» αποχαιρέτησαν χτες το Χρήστο Λεμπέση, τον 22χρονο νέο που έφυγε πριν τρεις μέρες χάνοντας οριστικά την άνιση μάχη με τα ναρκωτικά. (σελίδα 24)

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ η μάχη των «έξιτ πολ» ανάμεσα στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Ολες οι σχετικές πληροφορίες, για όσους παρακολουθήσουν από την τηλεόραση τα αποτελέσματα των εκλογών. (σελίδα 29)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ μέρες της υπουργού Πολιτισμού στο υπουργείο, αλλά θεώρησε σκόπιμο να μην εγκρίνει τη γνωμοδότηση της Επιτροπής Θεάτρου, για το ποιοι θίασοι θα επιχορηγηθούν, ενώ η θεατρική περίοδος έχει τελειώσει και οι θίασοι έχουν ανάγκη από χρήματα. (σελίδα 27)

ΤΡΑΓΙΚΟΣ είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που συνέβησαν στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης την Τετάρτη το βράδυ, παραμονή του ημιτελικού αγώνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, μεταξύ της Γαλατασαράι και της Λιντς. Σε συμπλοκές μεταξύ Τούρκων και Αγγλων οπαδών δύο οπαδοί της Λιντς έχασαν τη ζωή τους, ενώ τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά. (σελίδα 31)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ