Τρίτη 30 Μάρτη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«Κάμερα - χαφιές» στη Νομαρχία Κοζάνης

Ανακοίνωση - καταγγελία της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας»

Την έντονη διαμαρτυρία της για την εγκατάσταση κάμερας παρακολούθησης στο σαλόνι εισόδου της Νομαρχίας Κοζάνης, χωρίς μάλιστα να προϋπάρξει συζήτηση και απόφαση από το Νομαρχιακό Συμβούλιο, εκφράζει με ανακοίνωσή της η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία».

«Αυτό αποτελεί μια μείζονος σημασίας αντιδημοκρατική ενέργεια, η οποία βαρύνει, προς το παρόν, τον νομάρχη Κοζάνης κ. Ανδρεάδη. Δε θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο νομάρχης μπήκε στο χορό της τρομοϋστερίας, που έντεχνα αξιοποιείται και καλλιεργείται, ιδιαίτερα τελευταία, με τα "έργα και τις ημέρες" της "ασφάλειας" των Ολυμπιακών Αγώνων», επισημαίνεται.

Η ΝΑΣ θεωρεί ότι το θέμα αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα δημοκρατικά δικαιώματα των εργαζομένων και ζητά την άμεση απομάκρυνση της κάμερας - χαφιέ από τη Νομαρχία, καθώς, όπως γράφει, δε συνέτρεχε κανένας σοβαρός λόγος τοποθέτησής της.

«Δεν είναι τόσο αθώα αυτή η κίνηση, σημειώνεται, ούτε οι προθέσεις τόσο αγνές. Οι πολίτες είναι πιο έμπειροι τώρα και πιο πολύ υποψιασμένοι, γι' αυτό δικαιολογημένα δε θέλουν τις κάμερες που μπαίνουν παντού στη ζωή τους... Ζητάμε να συνεδριάσει άμεσα το ΝΣ Κοζάνης για το θέμα αυτό. Καλούμε τους εργαζόμενους της Νομαρχίας και τους άλλους φορείς του νομού να αντιδράσουν συντονισμένα για να μην μπουν στο μάτι του νέου κυκλώνα, της τρομοκρατικής κάμερας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ