Ενα αρνίσιο μπουτάκι ενάμισι κιλό, τριακόσια γραμμάρια φέτα, διάφορα μυρωδικά όπως ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο και ένα νεροπότηρο κονιάκ. Αλάτι, πιπέρι. Ανοίγουμε το μπούτι στη μέση και αφαιρούμε όλα τα κόκαλα και το χτυπάμε να πλατύνει. Θρυμματίζουμε τη φέτα και την τοποθετούμε στο κέντρο. Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά μας, τα αλατοπιπερώνουμε και το διπλώνουμε σε ρολό. Το δένουμε σφικτά με σπάγκο το βάζουμε στο ταψί, το περιχύνουμε με το κονιάκ, το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο νερό. Θα το ψήσουμε για μιάμιση ώρα στους 160 βαθμούς. Οταν ψηθεί θα αφαιρέσουμε το σπάγκο και θα το κόψουμε φέτες. Το γαρνίρουμε με πατάτες και λαχανικά και θα το περιχύσουμε με τη σάλτσα. Καλό Πάσχα!