Πέμπτη 15 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Στο Μουσείο Μπενάκη στις 19/4 (8 μ.μ.) και το Γαλλικό Ινστιτούτο θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Fassianos», το οποίο κυκλοφόρησαν οι γαλλικές εκδόσεις «La difference». Θα μιλήσουν οι Αρνώ Λιτάρντι, Δ. Αναλις και ο Αλ. Φασιανός.

Οι εκδόσεις Παπαδήμα, στις 19/4 ( 6.30 μ.μ.) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσουν το βιβλίο του καθηγητή στο Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Ντόναλντ Νίκολ «Βυζάντιο και Βενετία» (μετάφραση Χριστίνας Μουτσοπούλου). Θα μιλήσουν οι: Ν. Νικολούδης, Αθ. Κονδύλης και η μεταφράστρια.

Το «Βιβλιόραμα» στις 20/4 (12.30 μ.μ.) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσει το βιβλίο της Σίας Αναγνωστοπούλου «Τουρκικός εκσυγχρονισμός (Ισλάμ και Τουρκοκύπριοι στη δαιδαλώδη διαδρομή του κεμαλισμού)». Θα μιλήσουν οι Ελ. Ζαχαριάδου, Αν. Μανιτάκης, Στ. Πεζμαζόγλου και η συγγραφέας.

Το «Μεταίχμιο» στις 22/4 (8 μ.μ.) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσει το βιβλίο του Δημήτρη Καράμπελα «Διονύσης Σαββόπουλος (Ποιητική, παράδοση, πνεύμα)». Θα μιλήσουν οι Δ. Δασκαλόπουλος, Ν. Ξυδάκης και ο συνθέτης.

Η «Εστία» (Σόλωνος 60) στις 24/4 (12.30 μ.μ.) θα παρουσιάσει το βιβλίο του Χρήστου Βούπουρα «Στο αδιέξοδο της οδού Ασωμάτων». Θα μιλήσει ο Ηλ. Μαγκλίνης.

Στο «Βιβλιορυθμό» (Ζωοδόχου Πηγής 18) στις 27/4 (8 μ.μ.), οι εκδόσεις Σαββάλα θα παρουσιάσουν το βιβλίο του Ανδρέα Ι. Κασσέτα «Το μήλο και το κουάρκ (Διδακτική της Φυσικής)». Θα μιλήσουν διακεκριμένοι εκπαιδευτικοί σε ΑΕΙ και στη Μ. Εκπαίδευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ