Σάββατο 24 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Οργάνωση και συσπείρωση

Απεργιακή συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο διοργανώνει την Πρωτομαγιά η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ Ζακύνθου. Η απόφαση πάρθηκε σε σύσκεψη φορέων, σωματείων και συνδικαλιστών του ιδιωτικού, δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, που διοργάνωσε η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «οι σύγχρονες εξελίξεις σηματοδοτούνται από τη συνεχιζόμενη επίθεση της εργοδοσίας, της κυβέρνησης, με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ, για την αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου και τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση της εργατικής τάξης. Επιβάλλουν την ύψιστη ετοιμότητα, οργάνωση και συσπείρωση των εργαζομένων σε ταξική κατεύθυνση με το ΠΑΜΕ».

Καλεί όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και νέες, τους άνεργους, τους συμβασιούχους, σε πανζακυνθιακή Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση - συλλαλητήριο καταδίκης της αντιλαϊκής και αντεργατικής πολιτικής, αλλά και τιμής για τους νεκρούς του Σικάγου, της Καισαριανής και των πιο σύγχρονων αγώνων της εργατικής τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ