Σάββατο 24 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Πρωτομαγιάτικες περιοδείες παντού

Σε δεκάδες χώρους εργασίας, εργοστάσια, γιαπιά και εργατογειτονιές περιοδεύουν και εξορμούν καθημερινά τα στελέχη και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, καλώντας τους εργαζόμενους σε ταξικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς. Συγκεκριμένα, περιοδείες θα γίνουν στους παρακάτω χώρους:

Δευτέρα: ΕΥΔΑΠ Περισσού και επιχειρήσεις Κλωστοϋφαντουργίας - Δέρματος Περιστερίου. Στα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω, Ολυμπιακού Χωριού, στον κόμβο Πλακεντίας - Αττικής Οδού και στα Ολυμπιακά έργα στο Ελληνικό. Στα εργοστάσια μετάλλου ΜΕΒΑΚΟ στον Ασπρόπυργο, στις βιοτεχνίες Μενιδίου και Θριασίου και στη ΒΙΡΤ ΕΛΛΑΣ. Στην «Ολυμπιακή Αεροπορία» στο Δυτικό αεροδρόμιο, στο μηχανογραφικό κέντρο και στην Τεχνική Διεύθυνση Αεροπλοΐας. Στους Δήμους Δάφνης, Ελληνικού, Ηλιούπολης, Ν. Ιωνίας και Ζεφυρίου. Στις τράπεζες Αγροτική, Εθνική, Ελλάδος, Πειραιώς στο κέντρο της Αθήνας και στην «Αλφα Μπανκ» Πειραιά.

Τρίτη: Σε γιαπιά του κέντρου, του Γέρακα και της Πεντέλη και στα εργοτάξια του Ολυμπιακού Χωριού και στο τμήμα της Λεωφόρου Ολυμπιονικών. Στα εργοστάσια μετάλλου ΜΙΛΟ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΙΝΤΕΡΚΑΤ, ΣΒΑΜΠΕ, ΒΙΚΤΟΡΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ. Στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στο Ρέντη, στο εργοστάσιο ποτών ΜΕΤΑΞΑ και στην ΕΥΔΑΠ Πειραιά. Στους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων, Μεταμόρφωσης, Πετρούπολης, Ανω Λιοσίων, Κηφισιάς, Ταύρου, Καλλιθέας, Γλυφάδας και Αργυρούπολης.

Τετάρτη: Στα εργοτάξια του δημοσιογραφικού χωριού στο Μαρούσι και του ΤΡΑΜ στη Γλυφάδα, ενώ θα γίνει συγκέντρωση οικοδόμων στο Μετρό του Βοτανικού. Στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ Αγίων Αναργύρων, στο Σταθμό Πελοποννήσου και στην ΕΥΔΑΠ Λαοδικείας. Στα εργοστάσια μετάλλου ΚΑΖΗΣ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΔΡΑΚΟΣ, ΖΩΓΟΜΕΤΑΛ και ΕΔΡΑΣΗ και στα εργοστάσια του Θριασίου. Στους Δήμους Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Ν. Φιλαδέλφειας και Βούλας. Στην επιχείρηση ΜΕΒΓΑΛ και στο νυχτερινό σχολείο Λιοσίων.

Πέμπτη: Στα εργοτάξια του Νοσοκομείου «Αγ. Αναργύρων» και του ΤΡΑΜ στη Γλυφάδα, όπου θα γίνουν και στάσεις εργασίας και στα γιαπιά των βορείων προαστίων. Στο εργοστάσιο ΟΣΕ Πειραιά. Στην «Ολυμπιακή» στους εργάτες πίστας και στους συνοδούς φροντιστές. Στους Δήμους Αιγάλεω, Περιστερίου, Χαλκηδόνας, Αλίμου, Χαλανδρίου και στο ΤΕΕ Ν. Ιωνίας.

Παρασκευή: Στα εργοτάξια στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο γκαράζ στο ΜΕΤΡΟ Ηλιούπολης και στο ΦΙΞ όπου θα γίνουν και στάσεις εργασίας. Στην «Ολυμπιακή» στην Τεχνική Διεύθυνση και στον Πύργο Ελέγχου και στο εργοστάσιο μετάλλου ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ