Τρίτη 27 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ούτε καν τα προσχήματα...

Ισως, κάποιοι θεωρούν την πρωτοβουλία της δημάρχου Αθηναίων, ως κίνηση προβολής των Ολυμπιακών Αγώνων. Εμείς, πάντως, πιστεύουμε ότι δε χάνει ευκαιρία, για να δώσει τη συμβολή της στην εξασφάλιση των κερδών των πολυεθνικών, ενόψει των Αγώνων, αφ' ενός και αφ' ετέρου στην παγίωση της γενικότερης λογικής, που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση «συνέταιρο» της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας».

Αναφερόμαστε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου της δημάρχου, με την παρουσία του υπευθύνου της Ομάδας Ολυμπιακής Χορηγίας της «Αλφα Μπανκ», Αρ. Καμάρα. Αντικείμενο της συνέντευξης ήταν η εκδήλωση «Πανόραμα των Ολυμπιακών Αθλημάτων», που θα πραγματοποιήσει η προαναφερόμενη τράπεζα στο Μετρό του Συντάγματος.

Και σε ό,τι αφορά, βέβαια, στη γενικότερη λογική, δε μας παραξενεύει το γεγονός. Οι πολιτικές θέσεις και απόψεις της δημάρχου είναι γνωστές. Η ωμή μετατροπή του πρώτου δήμου της χώρας, όμως, σε «φύλλο συκής» της κερδοσκοπικής δραστηριότητας των πολυεθνικών και η μη τήρηση των όποιων προσχημάτων είναι γεγονός αξιοσημείωτο...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ