Τρίτη 27 Απρίλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Γιες» κατ' εξακολούθηση!

Πριν το δημοψήφισμα «προφήτευαν» κινδύνους, καταστροφές, διεθνή κατρακύλα και απομόνωση. Τώρα εμφανίζονται στα κανάλια και αρθρογραφούν στον Τύπο, συμπεριφερόμενοι ωσάν να μην υπήρξε ποτέ αυτό το βροντερό 76% του «Οχι». Μιλούν για την «επόμενη μέρα», εκτοξεύοντας τις ίδιες απειλές και την ίδια ακατάσχετη χυδαιολογία εναντίον του «Οχι», το οποίο έχουν το θράσος να προσμετρούν σαν πολιτική προίκα στον ...Ντενκτάς!

Για τους κινδυνολόγους του «Ναι», το ζητούμενο της «επόμενης μέρας» δεν είναι να υποκλιθούν στο «σεβαστό» - όπως υποκριτικά το αποκαλούν - αποτέλεσμα. Ξεπερνώντας ακόμα και τον απίθανα προκλητικό προδημοψηφισματικό εαυτό τους, έχουν ξεκινήσει πλέον να περιφέρονται, «μαλώνοντας» τους Κύπριους για την απόφασή τους. «Συλλαμβάνονται» εκ νέου να προβοκάρουν την ετυμηγορία ενός ολόκληρου λαού! Και το χειρότερο: Δίνουν την εντύπωση, με το μένος και το αμετάλλακτο εκβιαστικό ύφος τους ότι ακόμα κι αν δεν προκύψουν οι καταστροφές που προέβλεπαν, θα ήταν πρόθυμοι να κάνουν τα πάντα για να τις ...προκαλέσουν αυτοί!

Είναι κι αυτή μια διαφορά των εκπροσώπων του «Ναι» από τους εκπροσώπους του (κατ' εξακολούθηση) «γιες». Που όσο οι πρώτοι δεν τους καταγγέλλουν και δεν τους αποβάλλουν από τις γραμμές τους, έστω και τώρα, τόσο θα εκτίθενται και οι ίδιοι...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ