Τετάρτη 19 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ
Να ακυρωθεί το ξεπούλημα

«Το ξεπούλημα της Μαρίνας Ζέας είναι μέρος της τσιμεντοποίησης όλων των ελεύθερων χώρων, που επιχειρεί η κυβέρνηση, με τις υποδείξεις της ΕΕ». Αυτό τόνισε χτες το βράδυ η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής Πειραιά του ΚΚΕ, μιλώντας σε συγκέντρωση που διοργάνωσε η Κομματική Οργάνωση του Δεύτερου Διαμερίσματος Πειραιά για τη Μαρίνα Ζέας.

Ενα μέρος που επιχειρούν από χώρο αναψυχής να το μετατρέψουν σε χώρο ανεφοδιασμού καυσίμων και ελλιμενισμού μεγάλων σκαφών με τρομακτικές επιπτώσεις για το περιβάλλον. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όλους τους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους του Πειραιά όπως η ΧΡΩΠΕΙ, η ΚΥΔΕΠ και άλλοι, οι οποίοι ήδη έχουν μπει στο στόχαστρο των μεγάλων συμφερόντων.

Μπροστά σε αυτά τα σχέδια του ξεπουλήματος και την τσιμεντοποίηση των ελεύθερων χώρων οι κάτοικοι, τόνισε η Ελπ. Παντελάκη, πρέπει να απαντήσουμε με ενωμένο αγώνα και να αντισταθούμε δυναμικά. Ενόψει μάλιστα των ευρωεκλογών με την ψήφο τους πρέπει να ενισχύσουν το ΚΚΕ που αντιτάσσεται απέναντι σε αυτή την αντιλαϊκή πολιτική και να αποδυναμώσουν όλους όσοι την υπηρετούν.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και η Κατερίνα Σταύρου, εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων, η οποία επισήμανε τις τρομακτικές συνέπειες που θα έχουν τα έργα που γίνονται προς όφελος των ιδιωτών στη Μαρίνα Ζέας και επανέλαβε το πάγιο αίτημα των κατοίκων, της ακύρωσης της σύμβασης μεταξύ της ΕΤΑ και της Μαρίνας Ζέας ΑΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ