Τετάρτη 19 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Θα καταβληθεί Ολυμπιακό επίδομα;

Η καταβολή επιδόματος σε όσους εργαζόμενους των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι το θέμα Ερώτησης, που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος και Λιάνα Κανέλλη για τον υπουργό Εθνικής Αμυνας.

Στο κείμενο της Ερώτησης υπογραμμίζεται: «Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η κυβέρνηση προτίθεται να χορηγήσει Ολυμπιακό επίδομα στο σύνολο των ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας για την εργασία που θα παρέχουν για την κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, έχουν τεθεί και οι Ενοπλες Δυνάμεις σε τετράμηνη υψηλή επιφυλακή (υπερωριακή εργασία, στέρηση αδειών) και θα συμμετάσχουν άμεσα με χιλιάδες άνδρες και έμμεσα με το σύνολο του προσωπικού τους.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό, εάν αληθεύουν οι παραπάνω πληροφορίες και, αν ναι, εάν προτίθεται η κυβέρνηση να χορηγήσει το επίδομα σε όλους τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ενοπλες Δυνάμεις που θα απασχοληθούν (υπερωριακή εργασία, στέρηση αδείας) για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ