Σάββατο 29 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΩΣΤΑΣ ΔΡΟΥΤΣΑΣ
Ερχονται χειρότερα για τους αγρότες μετά τη διεύρυνση

Ο Κώστας Δρούτσας

Motion Team

Ο Κώστας Δρούτσας
«Αντίσταση για μας είναι το ΟΧΙ στην περιφρόνηση, στην υπεροψία, στην οικονομία της αγοράς που συνθλίβει, στους νέους αφέντες του κόσμου, στα οικονομικά κέντρα εξουσίας, στην απολυταρχία της αγοράς, στα μεταλλαγμένα, στο ξεκλήρισμα της αγροτιάς, στις ιδιωτικοποιήσεις και στην παραπέρα εξάπλωση του ιδιωτικού τομέα», είπε ο Κώστας Δρούτσας, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας χτες βράδυ σε συγκέντρωση στα Κύμινα Θεσσαλονίκης. Και πρόσθεσε πως το σύνθημα αντίσταση, ανυπακοή, απειθαρχία που λέει το ΚΚΕ έχει το νόημα του ΟΧΙ στην ΕΕ, αλλά και την απαρχή αντίστασης των εργαζομένων της Ευρώπης στους επικυρίαρχους εξουσιαστές και στους συμπορευόμενους ευρωλάγνους.

«Και σ' αυτή την προοπτική έχουμε συμφέρον να συστρατευτούμε όλοι, είτε είμαστε κομμουνιστές είτε δεν είμαστε», σημείωσε ο Κ. Δρούτσας.

Αναφερόμενος στα αγροτικά προβλήματα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, αφού αναφέρθηκε στα σχέδια της ΕΕ που προδιαγράφουν ένα ακόμη χειρότερο μέλλον για τους παραγωγούς της χώρα μας μετά και τη διεύρυνση, κάλεσε τους αγρότες να υπερψηφίσουν μαζικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Της μόνης δύναμης που όπως είπε, «πολεμάει με συνέπεια τις πολιτικές που αποφασίζονται από τα κέντρα της ΕΕ. Πολιτικές που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της οικονομικής ολιγαρχίας των χωρών της ΕΕ σε αγαστή συνεργασία με τις πολιτικές δυνάμεις που τους εκπροσωπούν, δηλαδή τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΝ».

Στη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Γιώργος Ρίσκος, εκπρόσωπος της ΠΑΣΥ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ