Σάββατο 29 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΚΕ
Κεντρικές συγκεντρώσεις και περιοδείες

Τις προσεχείς μέρες θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκεντρώσεις και περιοδείες από τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και από υποψήφιους ευρωβουλευτές του Κόμματος.

Σήμερα, Σάββατο

- Η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας.

- Στις 10 π.μ. στην πιάτσα ταξί του αεροδρομίου θα περιοδεύσει ο Θανάσης Παφίλης.

- Σε συγκέντρωση στην παραλία της Καρύστου, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας.

- Στις 9.30 π.μ. στα ξενοδοχεία της Χερσονήσου, στο Ηράκλειο Κρήτης, θα περιοδεύσει ο Δήμος Κουμπούρης. Το απόγευμα στις 7.30 θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη συνοικία της Αγ. Τριάδας.

Αύριο, Κυριακή

- Στις 8 μ.μ. η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Σαλαμίνα στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Σιντριβάνι). Θα χαιρετίσει ο Σωτήρης Παπασωτηρίου, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ, υποψήφιος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές.

- Στις 2.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ» θα περιοδεύσει ο Θανάσης Παφίλης.

- Περιοδεία σε ξενοδοχεία του Λασηθίου και συζήτηση με εργαζόμενους θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Κουμπούρης στις περιοχές Μακρύ Γιαλό και Ιεράπετρα. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συνεστίαση που οργανώνει η ΝΕ Λασηθίου του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα

- Η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στην Αρτέμιδα στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Λούτσα) στις 8 μ.μ. Θα χαιρετίσει η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου.

- Στις 11 π.μ. στο «ΙΑΣΩ» θα περιοδεύσει η Διαμάντω Μανωλάκου.

Την Τρίτη, 1/6

- Η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο στις 9 μ.μ. Θα χαιρετίσουν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κ. Αλυσσανδράκης και ο Αλοέζ Μπιστόρφ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΚ Λουξεμβούργου.

- Στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μεγάρων θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής.

- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στο τρίγωνο του Εφραιμίδη, στη Δραπετσώνα, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος. Θα χαιρετίσει ο Ιορδάνης Παυλόσογλου, από την Επιτροπή Στήριξης του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ.

- Στις 9 π.μ. σε συγκέντρωση στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας. Ενώ στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στις γειτονιές της Αγ. Σοφιάς και των Μανιάτικων.

- Στις 9 π.μ. στον «Ευαγγελισμό» θα περιοδεύσει ο Θανάσης Παφίλης.

- Στις 8 π.μ. στην «ΚΟΚΑ - ΚΟΛΑ» θα περιοδεύσει η Διαμάντω Μανωλάκου.

- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μάνδρας θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης.

Περιοδεία στη Ροδόπη

Στη Ροδόπη περιοδεύσει σήμερα Σάββατο ο Σπύρος Χαλβατζής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

- Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσει στη Δημοτική Αγορά Κομοτηνής, στις 12 μ. θα επισκεφθεί τον Ιασμο και στις 1.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Στη συνέχεια θα μιλήσει σε πολιτικές συγκεντρώσεις, στις 7 μ.μ. στη Νέα Αδριανή, στις 8.15 μ.μ. στη Νέα Καλλίστη και στις 9.30 μ.μ. στην Αίγειρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ