Πέμπτη 24 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Αναλώσιμοι (1)

Νατάσα Τσεφτσένκο, 18 χρόνων, Ουκρανή. Στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικοδομής στη Θεσσαλονίκη. Η τρίτη μέσα σε λίγες μέρες (η είδηση στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Καινούρια παρτίδα

«Επικαλούμενο πληροφορίες από ελληνικές πηγές το BBC μετέδωσε χθες ότι τα κυκλώματα διακίνησης προσώπων θα επιχειρήσουν να φέρουν το προσεχές διάστημα στην Ελλάδα 2.000 γυναίκες από το εξωτερικό τις οποίες θα αναγκάσουν να εργαστούν ως πόρνες» (η είδηση στο «ΕΘΝΟΣ»).

Αναλώσιμοι (2)

«Το κεφάλι ενός ακόμη αθώου στο τραπέζι του πολέμου» (λεζάντα στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»).

«Επιμελητείας» αποτέλεσμα...

«Ο Κιμ Σον Ιλ είχε απαχθεί στις 17 Ιουνίου στη Φαλούτζα όπου εργαζόταν για λογαριασμό νοτιοκορεάτικης εταιρίας επιμελητειακής υποστήριξης στις αμερικανικές κατοχικές δυνάμεις» (η αναφορά στο «ΕΘΝΟΣ»).

Προγραφές

«Αν η ποινικοποίηση της σκέψης, του λόγου και της κριτικής ταιριάζει στους Ισραηλινούς, στους Αμερικανούς και στην Αλ Κάϊντα, άλλο τόσο τους ταιριάζουν και οι φόνοι (πολιτικών αντιπάλων όπως ο σεΐχης Γιασίν), οι εκτελέσεις αθώων παιδιών, το Γκουαντανάμο, οι προγραφές, οι εξοντώσεις και οι αποκεφαλισμοί (...) ήδη η ADL προέγραψε άλλους 10 Ελληνες σκιτσογράφους, άλλους τόσους και περισσότερους δημοσιογράφους και πάει προγράφοντας» (ο Στάθης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Στη χωματερή!

«Να καθαρίσουν γενναία τις ολυμπιακές πόλεις από κάθε λογής έμψυχο σκουπιδαριό (...) ήτοι από τους ξένους και ντόπιους κακοποιούς, τους αμετανόητους τοξικομανείς, τους παράνομους μετανάστες και τους πάσης φύσεως αλήτες και αλήτισσες, κάπου 70.000 άτομα» (ο Χρ. Πασαλάρης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Πινόκιο

«Κληθείς να σχολιάσει (ο Φ. Κουβέλης) τις εκτιμήσεις σύμφωνα με τις οποίες η δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ είχε βραχυπρόθεσμο στόχο την είσοδο του Συνασπισμού στη Βουλή, τόνισε πως "η συνεργασία αυτή δεν είχε ψηφοθηρικό χαρακτήρα"» (το ρεπορτάζ στη «ΝΙΚΗ»).

Τα πρόβατα

«Οταν γράφει ο κ. Κλίντον ότι στην κρίση για τα Ιμια "έσωσε τα πρόβατα", εννοεί εμάς ή τους Τούρκους;» (ο Νεόκοπος στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ