Σάββατο 26 Ιούνη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Από 8 Ιούλη τα μηχανογραφικά

Ξεκίνησε χτες η αποστολή των βαθμολογιών των υποψηφίων για εισαγωγή σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Την Πέμπτη 8 Ιούλη ξεκινά η προθεσμία για τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων των υποψηφίων, ενώ ξεκίνησε χτες και θα ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 29 Ιούνη η αποστολή στα σχολεία των βαθμολογιών. Τα αποτελέσματα προαγωγής και απόλυσης θα έχουν εκδοθεί, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, μέχρι την Τετάρτη για όλα τα Λύκεια.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα σταλούν στα λύκεια μέχρι τις 5 Ιούλη και την ίδια ημερομηνία θα ξεκινήσει η χορήγηση των βεβαιώσεων πρόσβασης στους υποψήφιους για εισαγωγή σε ΑΕΙ - ΤΕΙ. Από την Πέμπτη 8 μέχρι και την Τρίτη 20 Ιούλη θα μπορούν οι υποψήφιοι να υποβάλουν τα μηχανογραφικά δελτία στην αρμόδια επιτροπή που λειτουργεί στη Διεύθυνση ή στο Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο οποίο υπάγεται το Λύκειο από το οποίο αποφοίτησε ο ενδιαφερόμενος ή στο οποίο κατέθεσε φέτος την αίτηση για συμμετοχή του στις εξετάσεις. Το ίδιο χρονικό διάστημα θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους και οι απόφοιτοι Ενιαίου Λυκείου προηγούμενου έτους ή άλλου τύπου Λυκείου που διαγωνίστηκαν στα μαθήματα της Γ' τάξης σε εθνικό επίπεδο προηγούμενο έτος και θέλουν να είναι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων.

Το υπουργείο Παιδείας εκτιμά ότι όλες οι διαδικασίες για την έκδοση των αποτελεσμάτων επιλογής των εισαγομένων στην ανώτατη εκπαίδευση αποφοίτων Ενιαίων Λυκείων και ΤΕΕ θα ολοκληρωθούν κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ