Τρίτη 13 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
«Στο φουλ» η οικονομική εξόρμηση

Με αμείωτη ένταση δίνεται η μάχη της οικονομικής εξόρμησης από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Τα μηνύματα που φτάνουν είναι αισιόδοξα και ήδη αρκετές τοπικές γραμματείες έχουν εκπληρώσει σημαντικό ποσοστό από το πλάνο τους. Το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα ακόμα και από το υστέρημά τους. Η ενίσχυση του ΠΑΜΕ θα δυναμώσει τον ταξικό του αγώνα ενάντια στην αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική, ενάντια στις συμβιβασμένες συνδικαλιστές ηγεσίες.

Η οικονομική εξόρμηση δίνει επιπλέον τη δυνατότητα της επαφής με εκατοντάδες εργαζόμενους, τη συζήτηση μαζί τους για την κατάσταση του συνδικαλιστικού κινήματος και την ανάγκη ενίσχυσης του ταξικού πόλου, του ΠΑΜΕ. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, λοιπόν, απευθύνονται σε όλους και ζητούν να βοηθήσουν σ' αυτήν τη σημαντική προσπάθεια. Οπως τονίζεται και σε σχετική ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ «ολόκληρη η περιουσία του ΠΑΜΕ είναι οι θέσεις του, η δράση του, οι άνθρωποί του. Οι εργάτες, οι υπάλληλοι, οι άνεργοι, η εργατική νεολαία, οι συνταξιούχοι».

Η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ έχει τη μορφή της λαχειοφόρου αγοράς. Θα κληρωθούν δύο αυτοκίνητα με τους δύο πρώτους αριθμούς του λαϊκού λαχείου.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Μπάμπης Τενές, υπεύθυνος για την οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ «και την ελάχιστη ακόμα οικονομική ενίσχυση που μπορούμε να αποσπούμε τη θεωρούμε ως πρώτο βήμα ενεργούς στήριξης, του ΠΑΜΕ και των ταξικών αγώνων. Εχουμε μέχρι τώρα αρκετή εμπειρία από τις κάθε μορφής οικονομικές εξορμήσεις και γενικά οικονομικές δραστηριότητες που αναπτύξαμε ως ΠΑΜΕ. Προϋπόθεση και όρος ύπαρξης και δράσης του ΠΑΜΕ και του ταξικού προσανατολισμού του, είναι φυσικά η οικονομική του αυτοδυναμία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ