Τρίτη 13 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δ. ΑΓΚΑΒΑΝΑΚΗΣ
Περιοδεία σε ξενοδοχεία

Διήμερη περιοδεία σε ξενοδοχεία στην Κεφαλονιά και συσκέψεις με ξενοδοχοϋπαλλήλους πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ, σήμερα και αύριο, με επικεφαλής το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του, Δημήτρη Αγκαβανάκη.

Ο εργασιακός χώρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι απ' τους πιο σκληρούς για τους εργαζόμενους, καθώς τα μεροκάματα είναι ιδιαίτερα χαμηλά, η δουλιά σκληρή και πολύωρη, χωρίς σταθερό ωράριο και με την εργοδοτική τρομοκρατία να πλανάται παντού.

Για τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων, τις συνθήκες εργασίας στις οποίες αυτοί δουλεύουν, αλλά και τους τρόπους αντίστασης απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία, σήμερα Τρίτη 13 Ιούλη, στις 6.30 μ.μ. στα Σπαρτιά θα γίνει σύσκεψη ξενοδοχοϋπαλλήλων και στις 9 μ.μ. στο Αργοστόλι, στο «Σπίτι του Δασκάλου» θα ακολουθήσει ανάλογη σύσκεψη με θέμα: «Οι εξελίξεις στο συνδικαλιστικό κίνημα και οι συνθήκες εργασίας - αμοιβών των εργαζομένων στα τουριστικά επαγγέλματα στο νησί».

Αύριο, Τετάρτη 14 Ιούλη, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε μια σειρά μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του νησιού για μια άμεση συζήτηση, πρόσωπο με πρόσωπο, με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους.

Στα πλαίσια της περιοδείας στα νησιά του Ιονίου, με αφορμή τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία, ο Δ. Αγκαβανάκης χτες επισκέφτηκε τη Ζάκυνθο όπου μίλησε μεταξύ άλλων σε σύσκεψη εργαζομένων που διοργάνωσε η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ