Σάββατο 22 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ
Μεγάλες οι ελλείψεις

Μεγάλες και ζωτικής σημασίας ελλείψεις σε επιστημονικά όργανα, παρουσιάζονται στο «Αχιλλοπούλειο» Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στη λειτουργία του και στην εξυπηρέτηση των ασθενών. Το ΔΣ του Νοσοκομείου, που εντόπισε τις ελλείψεις, έχει ζητήσει από το υπουργείο Υγείας τόσο την έγκριση σκοπιμότητας των επιστημονικών οργάνων, όσο και σχετική επιχορήγηση για την αγορά τους, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο υποβάλλεται στο υπουργείο πίνακας με όλα τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα και όργανα, προκειμένου αυτά να προμηθευτούν ύστερα από τη σχετική έγκριση.

Συγκεκριμένα, τα όργανα που πρέπει να προμηθευτεί άμεσα το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου, είναι: Μονάδα υπερήχων για το Μαιευτικό Τμήμα, κλίβανος ατμού χειρουργείου, προβολέας οροφής, χειρουργικό τραπέζι, φορητό μόνιτορ για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αναισθησιολογικά συγκροτήματα, φορητό μηχάνημα ακτινοσκόπησης για χειρουργείο, μαστογράφος, συσκευή προκλητών δυναμικών για Ψυχιατρικό Τμήμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ