Παρασκευή 20 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απύθμενο θράσος

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν μιλάμε για ΠΑΣΟΚ όλα μπορεί να τα πιστέψει κανείς. Αλλά το ότι θα έρχονταν πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος που έκανε την υπόθεση ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας επιστήμη, να κατηγορήσουν οποιονδήποτε άλλο για τις ιδιωτικοποιήσεις, μόνο κάτι πολύ ευφάνταστοι τύποι θα το αποτολμούσαν.

Κι όμως, ο Παπουτσής, αυτός που κάποτε κατηγορούσε τον Σημίτη ότι γέρνει προς τα δεξιά και στη συνέχεια έγινε πρωτοπαλίκαρό του, αυτός που χειροκροτούσε όταν πέρσι το ΠΑΣΟΚ παρέδιδε το 25% των «Ελληνικών Πετρελαίων» στον Λάτση, αυτός ο απίθανος με χτεσινή του ανακοίνωση μιλά για «πολιτική συστηματικής απαξίωσης των ΕΛΠΕ από τη ΝΔ», με αφορμή την παράδοση, από τη σημερινή κυβέρνηση ακόμα 8% των ΕΛΠΕ στον όμιλο Λάτση.

Το ότι η κυβέρνηση της ΝΔ πατά στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζοντας την ίδια εγκληματική - για το λαό και τη χώρα - πολιτική, είναι κάτι που οι εργαζόμενοι και όλοι καταδικάζουν με τον πλέον απερίφραστο τρόπο. Να παριστάνουν όμως οι ...πρωτοδιδάξαντες Παπουτσήδες ότι «καταγγέλλουν» την πολιτική που εκείνοι εφάρμοζαν, είναι πολύ χοντρό για να το καταπιεί οποιοσδήποτε νοήμων...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ