Παρασκευή 20 Αυγούστου 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΑΘΗΝΑ 2004
«Κόλλησε» ο Παπαθανασίου

Αν και ξεκίνησε καλά στη συνέχεια κόλλησε ο Παπαθανασίου.

Sportidea

Αν και ξεκίνησε καλά στη συνέχεια κόλλησε ο Παπαθανασίου.
Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου στην τελευταία κούρσα της ημέρας της κατηγορίας των «ΦΙΝ». Ο Ελληνας ιστιοπλόος «κόλλησε» στην 22η θέση της 10ης ιστιοδρομίας και έπεσε στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης με 68.4 βαθμούς ποινής. Πλέον απομακρύνθηκε από το βάθρο των νικητών και το χάλκινο μετάλλιο, με τον τέταρτο της βαθμολογίας, Κροάτη Κάρλο Κούρετ να τον ξεπερνά έχοντας πλέον 56β. Στην τρίτη θέση της γενικής με 52β βρίσκεται ο Πολωνός Ματέουζ Κουζνιέρεβιτς ο οποίος ήταν δεύτερος στη συγκεκριμένη ιστιοδρομία. Την πρωτιά πήρε ο Βρετανός Μπεν Εϊνσλι που «έκλεισε» το χρυσό μετάλλιο με 24β.

Yngling: Η ελληνική ομάδα των Κατερίνας Γιακουμίδου, Ελενας Δημητρακοπούλου και Ευτυχίας Ματζαράκη στη δεύτερη κούρσα της Πέμπτης ήταν ένατες και πλέον βρίσκονται στην αντίστοιχη θέση της γενικής κατάταξης με 70 βαθμούς. Πρώτο ήταν το πλήρωμα των ΗΠΑ (Κάρολ Κρόνιν, Λιζ Φίλτερ, Νάνσι Χάμπερλαντ), ακολούθως το Καναδικό με τις Λίζα Ρος, Σαντάλ Λεγκέρ, Ντίρντρε Κράμπτον και τρίτες οι Γαλλίδες Αν Λε Χελέ, Ελοντί Λεσαφρέ, Μαριόν Ντεπλάνκ.

470: Κατακόρυφη πτώση των ανδρών στην κατηγορία «470», Ανδρέα Κοσματόπουλου και Κώστα Τριγκώνη μετά το τέλος και της 10ης ιστιοδρομίας. Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε δεύτερη άσχημη εμφάνιση στην ίδια ημέρα, αφού μετά την 21η της 9ης κούρσας κατέλαβε την εικοστή. Πλέον βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας. Στον 10ο αγώνα πρώτοι ήταν οι Πορτογάλοι Μαρίνιο, Νούνιεζ, δεύτεροι οι Νοτιοκορεάτες Κιμ και Γιουνγκ, ενώ τρίτο ήταν το δίδυμο της Σουηδίας (Μόλουντ, Αντερσον).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ