Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Ενότητα σε στέρεη βάση

Στο Εργατικό Κέντρο συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι, αγρότες, επαγγελματοβιοτέχνες

Η κοινή πάλη των εργαζόμενων, των αγροτών, των επαγγελματοβιοτεχνών της Ζακύνθου ενάντια στην κυβερνητική πολιτική που γεννά τα προβλήματα όλων, έγινε από χτες πράξη με τη μαζική και μαχητική συμμετοχή του λαού της Ζακύνθου στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν το ΕΚ Ζακύνθου, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Ζακύνθου και δεκάδες άλλοι μαζικοί φορείς και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν πως ήρθε πια η ώρα για ενιαία δράση απέναντι στην κυβερνητική πολιτική με στόχο την ανατροπή της. Αυτό φάνηκε τόσο από τις ομιλίες που έγιναν όσο και από την καθολική αποδοχή του κοινού ψηφίσματος που εκδόθηκε, στο οποίο γίνεται λόγος για τις αιτίες που γεννούν τα προβλήματα κάθε μεμονωμένου χώρου και την ανάγκη να αντιπαλευτούν αυτές στο σύνολό τους και όχι αποσπασματικά και μεμονωμένα από κάθε χώρο. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του ΕΚ, Δ. Σιγούρος.

Η επιτυχία του συλλαλητηρίου βάζει εκ των πραγμάτων τις βάσεις για το στέριωμα της ενότητας όλων των κοινωνικών στρωμάτων που καταπιέζονται από την κυβερνητική πολιτική. Γι' αυτό και όλοι συμφώνησαν χτες, ότι ήταν μόνο η αρχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ