Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΓΚΛΗΜΑ εκ προμελέτης - πεταλο Μαλιακού
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο λαός να επιβάλει την κατασκευή δρόμου

Είναι ανάγκη ο ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί κόντρα στην εγκληματική αδιαφορία και να επιβάλει την κατασκευή του εθνικού δρόμου, στο Μαλιακό, που τον ταλανίζει για πάνω από 30 χρόνια, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λάρισας. Αυτή είναι η λύση «αντί να περιμένει το επόμενο έγκλημα των κυβερνήσεων της χώρας μας και τα μεγάλα λόγια για έργα που "θα" γίνουν», σημειώνει.

Το ΕΚ Λάρισας στην ανακοίνωσή του εκφράζει «τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των παιδιών από τη Φαρκαδόνα που έχασαν τη ζωή τους στο έγκλημα διαρκείας, που αυτή τη φορά έμελλε να είναι στο Μαλιακό Κόλπο». Δε μένει σε αυτό και προσθέτει: «Επιτέλους, δεν μπορεί να ξοδεύονται αμύθητα ποσά για τη στέγη του Καλατράβα, για τα "Ζέπελιν" και για της Γιάννας τις φιέστες και ο ελληνικός λαός να κομματιάζεται καθημερινά στους ανύπαρκτους δρόμους της χώρας μας».

Η ανακοίνωση καταλήγει υπογραμμίζοντας πως «φτάνουν πια τα "κροκοδείλια δάκρυα" των κυβερνήσεων - πρώην και νυν - φτάνει πια η κοροϊδία. Οι υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας πρέπει να πληρώσουν πολιτικά για την εγκληματική αδιαφορία που την πληρώνουν τα παιδιά του ελληνικού λαού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ