Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δε θα μας σταματήσουν!

«Καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου δεν μπορεί να σταματήσει τους αγώνες των εργαζομένων»! Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε προχτές αργά τη νύχτα, λίγη ώρα,μετά την ανακοίνωση της απόφασης τους δικαστηρίου, ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας.

Ο Σύνδεσμος καταγγέλλει στον κλάδο ότι «λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο εντεταλμένος δικαστής, υλοποιώντας εντολές της κυβέρνησης της ΝΔ και των εργοδοτών, μας ανακοίνωσε την απόφασή του να στηρίξει τα κέρδη των ξενοδόχων και να μας καταδικάσει σε μισθούς πείνας και μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις που καταργούν κάθε δικαίωμα που κατακτήθηκε με σκληρούς αγώνες ακόμη και με αίμα.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας σταματήσουν. Γνωρίζουμε καλά ότι το εκμεταλλευτικό σύστημα θωρακίζεται με όλους του μηχανισμούς που διαθέτει από τον εχθρό λαό, που αγωνίζεται για την απελευθέρωσή του. Οι εργαζόμενοι είναι ανάγκη να βγάλουν συμπεράσματα από τη λειτουργία του συστήματος.

Μέχρι τώρα όλες οι αποφάσεις των δικαστηρίων βγάζουν παράνομες τις απεργίες, καταργώντας ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας. Οι ευθύνες ανήκουν πρώτα και κύρια στην κυβέρνηση. Θέλουν το εργατικό κίνημα ευνουχισμένο για να περνά η αντιλαϊκή πολιτική τους. Αυτό δεν είναι δυνατόν να το πετύχουν».

Και καταλήγει:

«Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η τάξη μας έχει δώσει χιλιάδες θύματα στους ταξικούς αγώνες. Θα συνεχίσει να υπερασπίζει τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι την απελευθέρωσή της. Τώρα αυτή την ώρα συγκεντρώνουμε τις δυνάμεις, οργανωνόμαστε καλύτερα για πιο δυναμικούς και αποτελεσματικούς διεκδικητικούς αγώνες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ