Κυριακή 24 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποιήσεις

«Πλήρη σταθερή δουλιά για όλους. Οχι στις απολύσεις» θα απαιτήσουν από την κυβέρνηση αύριο Δευτέρα στις 5 το απόγευμα, έξω από το υπουργείο Εργασίας, σωματεία και εργαζόμενοι της Επιτροπής Αγώνα ενάντια στις απολύσεις και το κλείσιμο των επιχειρήσεων, σε παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν και στην οποία έχουν καλέσει σε συμμετοχή όλα τα σωματεία της Αθήνας.

Στην Επιτροπή Αγώνα συμμετέχουν τα συνδικάτα ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΧΑΡΤΕΡΓΑΤΩΝ - ΦΑΡΜΑΚΟΥ - ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ - ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ και τα σωματεία ΦΥΡΟΓΕΝΗ - ΝΤΕΛΙΚΑ - ΣΟΦΤΕΞ και απολυμένοι από τη ΣΙΣΣΕΡ ΠΑΛΚΟ. Η αυριανή κινητοποίηση είναι το πρώτο αποφασιστικό βήμα για συντονισμένο αγώνα και δράση ενάντια στις απολύσεις που επιχειρούν με διάφορες μορφές οι εργοδότες, σε μια σειρά από επιχειρήσεις το τελευταίο διάστημα, με τις πλάτες της κυβέρνησης.

  • Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε εργαζόμενους και συνδικάτα απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνουν οι ταξικές συνδικαλιστικές δυνάμεις στον ΟΤΕ ενάντια στην πολιτική ιδιωτικοποιήσεων, τη σχεδιαζόμενη, νέα συρρίκνωση του προσωπικού κατά 6.000 άτομα, το χτύπημα των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά από το κτίριο του ΟΤΕ (Γ' Σεπτεμβρίου 102-108) και ώρα 3 το μεσημέρι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ