Κυριακή 24 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΦΩΤΗΣ ΒΑΡΔΗΣ
Να βαθύνει η αλληλεγγύη

Οσο θα διευρύνεται και θα βαθαίνει το μέτωπο της διεθνιστικής αλληλεγγύης, τόσο θα αδυνατίζει ο ιμπεριαλισμός, και η αναγκαιότητα για κοινωνική χειραφέτηση των λαών και των εργαζομένων θα κερδίζει έδαφος.

Η αρχή του διεθνισμού πρέπει να διέπει τις ταξικές δραστηριότητες των εργαζομένων, γιατί αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη μαζικότητα και την αποτελεσματικότητα του αγώνα τους και τους μπολιάζει με ψυχικό σθένος κατά της ιμπεριαλιστικής επιθετικότητας και βαρβαρότητας.

Οι πολυεθνικές και οι πολιτικοί τους εταίροι με ένταση αγωνίζονται να διαιρέσουν τους εργαζόμενους, τόσο σε εθνικό, όσο και σε πλανητικό επίπεδο. Καλλιεργούν τον ανταγωνισμό μέσω του εθνικισμού, ώστε εύκολα να επιβάλλουν τους ληστρικούς γεωπολιτικούς τους σχεδιασμούς και τη χειραγώγηση των λαών.

Το ΠΑΜΕ με ταξική υποχρέωση και αποφασιστικότητα στοχεύει να ενώσει την Κυριακή 31 Οκτώβρη στο Σπόρτιγκ τις φωνές των Ελλήνων αγωνιστών με τη δύναμη της ψυχής των λαών της Κούβας, της Παλαιστίνης, της Βόρειας Κορέας που δοκιμάζονται από τον αμερικανικό και ευρωενωσιακό ιμπεριαλισμό.

Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι της Αθήνας και η νεολαία της θα είναι εκεί!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ