Σάββατο 23 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Δική σας η Παλάθιο...

...δικός μας ο Κάστρο

Του Τάσου Αναστασίου από τα «ΝΕΑ»
Του Τάσου Αναστασίου από τα «ΝΕΑ»
Αυτός για τον οποίο δήλωνε προχτές ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ ότι είναι άφαντος, έστειλε χτες επιστολή στο Χρηματιστήριο για να ρυθμίσει τα των μετοχών του. Την ώρα που στο Βόλο συνεχίζουν την απεργία πείνας οι απλήρωτοι εργάτες.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση η οποία επιδοτεί Λαναράδες για να απολύουν τολμούσε να κατηγορεί το ΚΚΕ ότι καταστρέφει επιχειρήσεις!

Την ίδια ώρα που οι βιομήχανοι παρουσίαζαν τους άνεργους οι οποίοι πήραν επιδότηση για αυταπασχόληση ως «νέους επιχειρηματίες»!

Την ώρα που το υπουργείο Μεταφορών έκανε καθαρό ότι το πρόβλημα δεν είναι πόσοι σκοτώνονται στο δρόμο αλλά πόσα πρόστιμα θα εισπραχτούν.

Την ώρα που το κατασκεύασμα Ρέππα, ο αντιασφαλιστικός νόμος, έδειχνε τα δόντια του.

Εκείνη την ώρα άρχισαν να κλαίνε για την επιτροπεία από την ΕΕ όλοι αυτοί που χρόνια και χρόνια υμνούσαν και υμνούν το ευρωενωσιακό Σύμφωνο Σταθερότητας.

Αυτοί που χειροκρότησαν και το «ευχαριστώ τις ΗΠΑ και τον Πρόεδρο Κλίντον» του Κ. Σημίτη.

Αυτός ο εσμός χειροκροτούσε και χτες - άλλοι συγκρατημένα, άλλοι ξεσάλωτα.

Οι χειρότεροι - πάντα αυτοί είναι οι χειρότεροι - είναι αυτοί που χειροκροτούσαν στο όνομα της ...επανάστασης!

Τσίπα; Ποιος την έχασε για να τη βρουν αυτοί;

Είναι πολύ μακριά η Ισπανία των απωθημένων τους από την Κούβα της επανάστασής μας. Η χαύνωσή τους εκεί που ακόμα σφάζει εργάτες ο «Φράνκο» δεν μπορεί να υποψιαστεί καν τι σημαίνει μπριγάδα στο Νησί της Επανάστασης. Βρίσκονται ήδη στη λίστα αυτών που αποδεικνύουν στο Μαϊάμι τη δημοκρατική τους νομιμότητα με αντάλλαγμα μια πουτάνα τη βραδιά των εκλογών. Είναι σίγουρο πως θα αξιώσουν να είναι ...Κουβανή!


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Θανάσης ΛΕΚΑΤΗΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ